Nemanja Pajić: Glamurozna proslava 35. rođendana!

Slavlje koje je potrajalo do ranih jutarnji časova ispraćeno je uz veliki vatromet i tortu na tri sprata uz predivan glas hrvatske pop pevačice Martine Vrbos, ali i svirku trenutno najpopularnijeg Fantastiko benda!

Uz obilje hrane, šampanjac, kao i dekoraciju koja je korišćena i na venčanju Kim Kardašijan, slavljenik je goste dočekivao na samom ulazu u lokal, a među zvanicama našle su se i brojne javne ličnosti!

Među prvima rođendanske čestitke uputili su folk diva Seka Aleskić i njen suprug Veljko Piljikić, Marija Kilibarda, Marina Kotevski I Kristina Radenković, mankenka Ceca Sarić kao i Snežana Dakić koja se pojavila u tigrastoj kombinaciji.

Svoje vitke linije posle porođaja prošetale su Ana Pendić i Nikolina Kovač koja je blistala u crnoj dugoj haljini, dok se njen suprug Saša Kapor pojavio u crnom smoking. Partiju je prisustvovala i poznata slikarka i voditeljka Biljana Willimon koju retko možemo videti na ovakvim slavljima, kao i glumac Dragan Marinković Maca, kreatorka Suzana Perić i proslavljeni rukometaš Neđa Jovanović.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se i Ivana Bojanović, Ćemo, Darija Stanojević, Sanja Maletić i Dara Bubamara, dok su svi pali u trans kada je evrovizijska pobednica Marija Šerifović otpevala pesmu "Ne dam bolu".

Pored Seke, koja se pojavila u izazovnoj crnoj haljini sa kapuljačom, veliku pažnju privukla je i Sandra Obradović koja je pokazala grudi u beloj seksi haljini.

Do jučerašnja učesnica Farme, Romana Panić, otpevala je nekoliko pesama, kao i Milan Dinčić Dinča! Atmosferu do usjanja dovela je Milica Pavlović!

U društvu poznatog frizera Mister X-a uživala je voditeljka Grand Šoua Dragana Katić.

(old_image)

Pogledajte još