fbpx

Tri stvari koje svaka žena mora da ima

Njena izreka postala je sveto pravilo svim onim damama koje drže do sebe. Ipak, šta je ono što svaka žena treba da ima u svojoj kozmetičkoj torbici ove jeseni?

Parfimerije Beautique preporučuju:

Clinique Smart Custom-Repair Serum
Lep i ujednačen ten može se postići jedino redovnom negom. Nakon 30-te godine na licu se pojavljuju bore i to je neminovnost koja se ipak može držati pod kontrolom. Serum koji potpisuje kozmetička kuća Clinique dovoljno je pametan da razume prošlost vaše kože i ima moć da promeni njenu budućnost.

Dior Addict It-Lash Mascara
Idealna maskara za one koji žele sve u jednom trenu. Svi poznavaoci kozmetike tvrde da nisu probali ništa slično i kunu se da je ova maskara jednostavno magična! Ona transformiše oko samo jednim nanošenjem. Povećanje volumena i dužine, kao i trenutni fantastični efekat sjajnih, intenzivno obojenih trepavica samo su deo njene magične moći.


Love story Chloé

Da li ste znali da parfemi mogu da nas razbude, smire ili čak učine da se osećamo vitkije?
Mnogim ženama su parfemi melem za dušu i podjednako su im važni kao i odeća i modni dodaci.

Parfem koji obara s nogu. Odaje ženstvenu, elegantnu i gracioznu ženu. Odaje ženu koja voli ljubav i život. Love Story je moderna priča o zavođenju. Ona. I on. Njihove staze se ukrštaju, nekoliko promrmljanih reči, predivan trenutak.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.