Ivan Tomić podržao Savu Miloševića

BEOGRAD, 18. decembra 2009. (Beta) - Sportski direktor Partizana Ivan Tomić podržao je  kandidaturu Save Miloševića za predsednika tog fudbalskog kluba.

"Došlo je vreme za promene u Partizanu. Klub već dvadesetak godina funkcioniše na isti nači i podržavam Savu Miloševića. Klubu je potreban entuzijazam i mnogo bivših igrača bez negativnosti u svojim karijerama, kako bi svojom pojavom predstavljali Partizan", rekao je Tomić na konferenciji za novinare.

On je rekao i da je u poslednje dve i po godine imao korektnu saradnju sa upravom kluba, osim u situaciji prilikom otpuštanja trenera Slaviše Jokanovića.

Takodje je istakao da je bio u veoma teškoj situaciji zbog odlaska potpredsednika crno-belih Zorana Mirkovića i generalnog sekretara Gordana Petrića i da su mu ti odlasci otežali posao.

"Jokanović se poneo džentlmenski, a uprava kluba kluba nije postupila korektno pre njemu", istakao je Tomić.

Bivši kapiten Partizana smatra da bi klub trebalo da vode bivši sportisti.

"Zalažem se da bivši igrači vode klub, podržavam Savinu ideju i sve sportske ljude koji su se za to izjasnili. Ali, u klubu treba da budu i privrednici i političari, to se pokazalo kao ispravno. Nema sujete, mislim da bi predsednik kluba trebalo da bude bivši sportista, da svi iznesu svoj stav da Partizanu bude bolje", dodao je Tomić.

Izbori za predsednika fudbalskog kluba Partizan održaće se 21. decembra, a za prvog čoveka crno-belih boriće se aktuelni predsednik Dragan Djurić i bivši fudbaler Savo Milošević.

Pogledajte još