Mihajlović se plaši sudije

BEOGRAD, 19. decembra 2009. (Beta) - Novi trener Katanije Siniša Mihajlović rekao je da je zabrinut zbog suđenja na sutrašnjoj utakmici protiv Juventusa.

Bivši reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore rekao je da se ne plaši Juventusa, ali da misli bi sudija na sutrašnjoj utakmici mogao da pomogne "crno-belima".

"Juventus? Jedino brinem zbog suđenja. Plašim se da bi sudija mogao da bude na njihovoj strani, pošto je Juve u krizi i trebaju mu dobri rezultati", rekao je Mihajlović novinarima.

"Moramo da budemo oprezni, da ne primamo golove i da postignemo pogotke iz svake šanse koju napravimo. Uveren sam da ćemo zabeležiti dobar rezultat u Torinu", dodao je bivši fudbaler Lacija i Intera.

Juventus je na poslednje dve utakmice zabeležio dva poraza i sa 30 bodova zauzima treće mesto na tabeli. Katanija je u veoma teškoj situaciji, ostvarila je samo jednu pobedu i nalazi se na poslednjem, 18. mestu sa devet bodova.

"Kada igrate protiv velikih timova ne treba vam dodatna motivacija. Oni žele pobedu jer su izgubili poslednje dve utakmice, ali i nama je potreban dobar rezultat", poručio je Mihajlović.

Mihajlović je u karijeri igrao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter.

Od 2006. do 2008. godine bio je pomoćni trener u Interu, prošle sezone je vodio Bolonju, a 8. decembra prezueo je Kataniju, sa kojom je potpisao ugovor do juna 2011. godine.

Pogledajte još