Eelke Klein

Odlični Eelke Klein, još bolja domaća podrška, pun Plastik, i četvrtak veče – sve zvuči kao savršena formula za dobar provod

Eelke je reputaciju sjajnog DJ-a kod nas zaradio još pre nekoliko meseci kada je u Novom Sadu, u klubu „Avantgarde“ napravio sjajnu atmosferu, puštajući progressive, electro, tech i minimal house... Tako je bilo i ovog puta. Eelke ovakav zvuk ume da predstavi na drugačiji način. Počeo je možda nekim „apstraktnijim“ i sporijim momentima, ali je ubrzo prešao na brži zvuk, što je naišlo na oduševljenje u publici.

Domaću podršku su činili sve poznatiji momci: Dušan (Audionova), Marko Vuković i Aca (STS). Ova domaća podrška svakako zaslužuje pažnju, jer svojim entuzijazmom i sve češće organizovanjem dobrih žurki čini da progressive zvuk dobija svoje zasluženo mesto na sceni.

Dušan je već poznat javnosti kao DJ koji je kao deo Sonic Tribea puštao tech trance. Ne treba zaboraviti da je među prvima počeo da pušta progressive trance. Zvuk Audionove (koga čine Dušan i Nemanja) nije ograničen i prostire se na više žanrova i stilova.

Do sada, ovoj dvojici kreativnih momaka, podršku su dala i strana imena: Flash Brothers, Thomas Penton, Luke Slater, Harry Lemon, Snake Sedrick, kao i Yoshitoshi Records...

Dobre žurke se nastavljaju, na daljem razvijanju zvuka i kreativnosti ima još dosta da se radi, a mi smo tu da ih podržimo.

Tekst: Nada Veljković
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još