Gaj Riči o razvodu i novom filmu

LONDON, 22. decembra 2009. (Beta-AP) - Britanski režiser kazao je da se tokom godine koja je na izmaku bavio filmom o Šerloku Holmsu, a ne medijskom pompom koja je pratila njegov razvod od pop zvezde Madone.

"Već dugo ne čitam novine. Gledam svoja posla, ne osvrćem se, tako je već nekoliko godina", kazao je Riči. Britanski režiser i kraljica popa razveli su se u novembru 2008, osam godina nakon venčanja u zamku u Škotskoj, i nakon toga su postali omiljena tema u tabloidima.

Riči je u u međuvremenu je imao puno posla. Cele godine radio je na "Šerloku Holmsu", u kojem čuvenog detektiva igra Robert Dauni mlađi, a njegovog pomoćnika doktora Votsona Džad Lo. Film ove sedmice stiže u svetske bioskope. Riči je kazao da je u snimanju filma uživao više nego u bilo čemu na čemu je do sada radio, što je pre svega pripisao saradnji sa Loom i Daunijem. "Šerlok Holms" je film sa najvećim budžetom u Ričijevoj karijeri, pošto je snimljen za 80 miliona dolara, daleko više od sume uložene u njegove ranije filmove "Dve čađave dvocevke", "Sneč" i "Rokenrola".

Pogledajte još