Pogledajte šta vam je sve potrebno za venčanje iz snova

U detaljima je tajna. Upravo će oni vašu priču učiniti drugačijom od ostalih. Cveće je simbol ljubavi i radosti, zato planiranje vašeg venčanja započnite od ove, naizgled manje važne stvari. Studio Mušmula ima čitav tim pejzažnih arhitekata koji se bave cvetnom dekoracijom. Prepustite njima ukrašavanje stolova, kićenja svatova i ponesite njihov bidermajer koji je se razlikuje od svih koje ste imali priliku da vidite do sada.

(old_image)

"Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate naše slavlje" sve ređe možete da pročitate na pozivnicama za venčanje. Sada mladenci i ovom važnom delu organizacije pridaju poseban značaj. Pravo je zadovoljstvo da dragim osobama, pošaljete pozivnicu koja će im nabaciti osmeh na lice, sa tekstom i slikom koja će oslikavati vašu ljubav. Mašnica je napravila i korak više. Naime, pozivnice možete birati iz udobnosti svoga doma jer je dostupna i kupovina preko interneta.

(old_image)
Ono što vezuje taj divni tango u dvoje su burme. Savršen krug, koji označava trajanje, bez početka i kraja. Forma burme je večna i odoleva modnim tendencijama i duhu vremena. Njena snaga je u jednostavnosti i jasnoći. Ipak, svi želimo da ona nosi neki naš lični pečat i stil. Odaberite vaš u zlatari Stefanović 1886!

(old_image)

Ako želite da priuštite sebi kraljevski tretman, iznajmljivanje limuzine je prava stvar za vas. U Limostar-u su vam na raspolaganju: luksuzna vozila koja će pleniti pažnju svih prolaznika, oldtajmeri za nepopravljive romantičare i kočije koji će vaše venčanje učiniti čarobnim. Budite prava princeza, makar jedan dan!

(old_image)

Prava dama na svoj dan mora izgledati beskprekorno. To i nije baš uvek lako, međutim ako angažujete pravog makeup majstora izgledaćete kao holivudska diva. Pored porcelanskog tena i zavodnog pogleda, važno je da imate i frizuru koja odgovara vašem obliku lica ali i venčanici koju ćete nositi. Preporučujemo vam Make up House.

(old_image)

Prostor za proslavu vašeg venčanja mora da bude baš kao što ste i vi sami. Ako volite klubove i brzi ritam života, Azzaro klub na Novom Beogradu je pravo mesto za vas. Na raspolaganju su vam tri sale, za različite senzibilitete. Intimnija verzija venčanja ili tradicionalna srpska svadba? Na vama je da izaberete!

(old_image)

Ako vam je ipak draže da se sklonite od gradske vreve i buke, predlažemo vam vožnju do samog kraja Bulevara Kralja Aleksandra. Tu vas čeka svetski opremljena sala za venčanja Kameleon gde ćete provesti svoje najlepše trenutke.

(old_image)

Najlepše dolazi na kraju, pa za hepi end ostavljamo venčanice. Unikatne, ručno rađene haljine ostaviće bez daha, ne samo vašeg dragog već i sve svatove. U salonu venčanica Nevesta 14 mogu da se obuku i mama, tetka i baka.. pa zar to nije olakšavajuće..

(old_image)

(old_image)

Pogledajte još