Toni Cetinski

Hrvatska pop zvezda Toni Cetinski organizovao je “radni doručak” u hotelu IN, gde su uz klopu i druženje prisutni novinari imali prilike da pogledaju i šezdesetominutni dokumentarni film snimljen povodom prvih 20 godina Tonija na sceni. Ovo je ujedno bila i najava njegovog prvog solističkog koncerta koji će održati u Beogradskoj areni za Dan zaljubljenih 14. februara 2010. godine.

- U pravo vreme, za Svetog Valentina dolazim u Beograd, jer moje pesme i jesu ljubavne – rekao je Cetinski

Zanimljivo je da dokumentarni film “„Blago onom ko te ima” prikazuje snimke koncerata, izjave kolega Ivane Banfić, Nine Badrić, Olivera Dragojevića, kao i tragično preminulog Tošeta Proeskog, sa kojim je Cetinski uradio duet „Lagala nas mala”. Ima tu i uspeha i padova u proteklih 20 godina kao i razgovora sa Tonijem lično.

Koncert u Beogradu biće Tonijeva zadnja stanica njegove regionalne turneje pod nazivom “Furia Tour”, a tokom koje je zajedno sa svojom ekipom koju čini više od 150 ljudi obišao sve veće gradove u regiji. Spektakl koji nas očekuje obećava do sada neviđene efekte i plesne tačke na koje smo bili navikli samo od svetskih izvođača.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još