Za sredu, 23. decembar 2009. godine

BEOGRAD, 23. decembra 2009. (Beta) - Dnevne novine od srede na naslovnim stranama najviše pišu o podnošenju kandidature Srbije za Evropsku uniju, ulaganju Fijata u kragujevačku fabriku i promenama na čelu Službe za otkrivanje ratnih zločina MUP-a Srbije.

ALO - O vakcinisanju poslanika "Čeda ženu vakcinisao preko veze". Biznismen Milomir Joksimović za list kaže "Moćni ljudi mi rade o glavi". List piše o pevaču Željku Joksimoviću "Željko u sukobu interesa".

BLIC - "Cilj - Srbija u EU 2014", piše list o podnošenju kandidature Srbije u Švedskoj. "'Fijat' u Srbiji otvara 15.000 radnih mesta", piše list. "Eksploziv u Muzeju grada Beograda", o otkriću tokom rekonstrukcije muzeja. "Sjajno je biti u timu sveta", kaže fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić koji je izabran u najbolji tim sveta za 2009. godinu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Srbija predala zahtev", piše list o podnošenju zahteva za kandidaturu u Stokholmu. List piše da je počela sanacija oštećenja od snega u Beogradu "Kolovozi puni rupa". O pronađenom eksplozivu u Muzeju grada Beograda "Eksploziv među eksponatima".

GLAS JAVNOSTI - O vakcinisanju poslanika "Najhrabriji zavrnuli rukav". List objavljuje intervju sa glumcem Vojislavom Brajovićem "Srbiji je mesto uvek bilo u Evropi".

DANAS - "Snažna rešenost za trku ka EU", o apliciranju za dobijanje kandidature. "DS od malih stranaka traži disciplinu", piše list o nezadovoljstvu unutar redova demokrata zbog ponašanja Saveza vojvođanskih Mađara. "Načelnik povučen iz potrage za Mladićem", o promenama na čelu Službe za otkrivanje ratnih zločina MUP Srbije.

KURIR - O budžetu Srbije "Najskuplja poslastičarnica u Srbiji". O vakcinisanju poslanika "Čeda išao da se bode".

POLITIKA - "Tadić predao zahtev za kandidaturu u EU", piše list. "Srbija poklanja 'zelenu' energiju Italijanima", o energetskim sporazumima sa Italijom. "Hrvatski pravoslavci na temeljima 'endehazije'", piše list o osnivanju Hrvatske pravoslavne crkve.

PREŠ - "Zaječar: Ženi se oduzele noge posle vakcine", piše list. "Kusta diže spomenik Džoniju", piše list o otkrivanju biste glumcu Džoniju Depu na Mokroj Gori. "Miša Omega bio Mićunov glavni operativac", piše list.

Pogledajte još