Topalko najbolji farmer

Tačno posle 94 dana, na velikom imanju u Lisovićima, nadomak Beograda, nagradu od 100.000 evra osvojio je tridesettrogodišnji pevač iz Nove Varoši Milan Topalović Topalko. Zasluženo, nema sumnje, nagrada je otišla u prave ruke - najvrednijem i najskromnijem. Primajući ček, grleći prvo ćerku, a potom i suprugu, Topalko je u šali izjavio: "Sad me sigurno neće ostaviti."

Za nagradu se borilo šest superfinalista: Viktorija, Nigor, Topalko, Sandra, Marko i Maja Nikolić. U ultra-mega-giga finalu ostali su, osim pobednika - Sandra Obradović i Igor (Nigor) Lazić.

Topalko i Nigor su spektakularno sa Farme prevezeni helikopterom do studija. Iako je kukao da mu je muka, da mu se vrti u glavi i da se plaši letenja, Topalko je sve je stoički podneo, kako bi nagradu proslavio sa ostalim farmerima, ćerkom Helenom i suprugom Vesnom.

Od 17 farmera, koliko ih je 20. septembra stiglo na imanje nadomak Barajeva, najveće šanse za pobedu po pričama farmera, ali i publike imao je Nigor. On je kao drugoplasirani dobio ček na 50.000 eura.

U seoskim uslovima od pre sto godina, bez struje, tople vode, sa poljskim WC-om, bunarom, drvenim krevetima, posteljinom od sena, većina se izborila sa manjim povredama i tri dobrovoljna izlaska sa popularnog imanja (Ana Nikolić, Saša Ćurčić, Nikola iz grupe 357). Svi takmičari su spavali u istoj sobi, na slamaricama, a bili su prinuđeni da se pokrivaju starim prekrivačima i da se kupaju u buretu. Hranili su se namirnicama koje su sami gajili u bašti, ručak se pravio na šporetu na drva...

Ko se kako pokazao
Nigor je ova tri meseca na farmi ostao upamćen kao dobar zabavljač, do pred kraj je izbegavao svađe sa ostalim farmerima, a seoske poslove je obavljao veoma uspešno. Imao je prilike i da se oženi misicom Sandrom, sa kojom je navodno imao i aferu u senu. Nemala utešna nagrada za njega je ček od 50.000 evra.

Maja Nikolić se na farmi definitivno istakla svađama. Sa svima se svađala, bila je glavna u prepirkama, sve je zadirkivala, a na kraju su joj čak zbog provokacija i konstantnog tupkanja odsekli štiklu sa čizme. Kao jedan od previh pet finalista dobila je ček od 10.000 evra.

U ljubavi je prednjačila misica iz Požarevca Sandra Obradović, koja se tokom svog boravka "zbližila" prvo sa Topalkom, kasnije sa Nigorom, a na kraju i sa reperom Markom Đurovskim. Učešće na Farmi je za nju veliki uspeh, a ulazak u top tri joj je doneo i nagradu od 20.000 evra.

Topalko, poznat široj publici kao učesnik serijala "Zvezde Granda", istakao se kao "ženskaroš" kojeg smo za ova tri meseca videli kako se mazi sa Marinom Perazić, kako spava u spojenom krevetu sa misicom Sandrom i na kraju kako mu Maja Nikolić obećava da će mu roditi sina. Ipak on je ostao veran svojoj supruzi, koja ga je raširenih ruku dočekala u studiju.

Dragica Radosavljević Cakana ostaće upamćena po dvonedeljnom gazdovanju, stalnom boravku u kuhinji, stvaranju "ženskog klana" i nekoliko velikih svađa koje je imala sa Majom Nikolić i Tomom Pantersom.


Viktorija doživela saobraćajnu nesreću
U toku emisije uživo, na putu od Lisovića do studija u Šimanovcima, dogodila se saobraćajna nesreća. Kombi u kome se nalazila Snežana Mišković Viktorija prevrnuo se nekoliko puta, nakon čega je završio u reci. Na svu sreću niko nije povređen. Kola su potpuno uništena, a Viktorija se u studiju pojavila ugruvana i sa bolovima u rebrima, ali kako je sama rekla - dobro i u jednom komadu. Nakon obraćanja publici, ona je ubrzo napustila studio, uputivši se na pregled. Njoj je, kao jednoj od prvih pet finalista, pripao ček od 5.000 evra.

Tekst: Jelena Antonijević

Pogledajte još