Za petak, 25. decembar 2009.

BEOGRAD, 25. decembra 2009. (Beta) - Dnevni listovi su na naslovnim stranama danas najviše pažnje posvetili vakcinaciji protiv novog gripa, ponudama iz inostranstva doktorki koja efikasno leči sportiste i istrazi o silovateljima u Beogradu.

ALO - Pod naslovom "Ovaj čovek siluje žene!" uz fotografiju list piše o manijaku koji je silovao ženu u liftu. "Čume otvara obdanište!", o planovima Ljubiše Buhe Čumeta da otvori srednju školu i nekoliko staračkih domova.

BLIC - O pomenu patrijarhu Pavlu pod naslovom "Ne bledi sećanje na patrijarha". O lošem odzivu na vakcinaciju pod naslovom "Moguć prekid uvoza vakcine". O doktorki "Marijana u Liverpulu za 200.000 evra".

VEČERNJE NOVOSTI - O istrazi silovanja "Mreža oko manijaka". O vakcinaciji premijera i ministara pod naslovom "Vakcina za vladu". Intervju ministra odbrane Dragana Šutanovca pod naslovom "Vreme da izvučemo pouke".

GLAS JAVNOSTI - "Silovatelj čeka sledeću žrtvu?", o četiri silovanja u poslednjih 15 dana u Beogradu. "Vakcina preča od Pavla", o tome da niko od predstavnika vlasti nije prisustvovao parastosu patrijarhu Pavlu.

DANAS - O vakcinaciji "Opozicija neće da se vakciniše". Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor Demokratskoj stranci odgovara pod naslovom "Razgovori o krizi posle Nove godine".

KURIR - Pod naslovom "Seks afera", list piše da političari strahuju od svedočenja srpskog makroa, koji je pre četiri dana uhapšen u Hrvatskoj. "Kazna za Čanka", o sankanju i kršenju Zakona o bezbednosti u saobraćaju predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka.

POLITIKA - O navodnoj umešanosti Sretena Jocića u gradnju rafinerije u Smederevu pod naslovom "Ko pritiska za dozvolu smederevske rafinerije". O ponudama iz inostranstva koje stižu doktorki Marijani Kovačević pod naslovom "Tajanstvena lekarka potpisuje za Liverpul". Intervju presednika SVM Ištvana Pastora pod naslovom "Sa Nikolićem nisam razgovarao od juna".

PREŠ - O istrazi silovanja u Beogradu, uz snimke jednog od osumnjičenih pod naslovom "Ovo je manijak koji siluje žene po soliterima!". O ponudama doktorki "Liverpul nudi milione dr Marijani Kovačević".

PRIVREDNI PREGLED - "NBS: Druga tranša 29. decembra", o povlačenju 350 miliona evra iz kredita MMF-a. "Pad kupovne moći srozao promet u maloprodaji", piše list.

Pogledajte još