Pre svih, zavirite u kuću „Velikog brata“: Moćna ispovedaonica, luksuzni bazen ali jedna stvar će vas zbuniti (FOTO)

U to da je sve spremno za sutrašnje useljenje u kuću „Velikog Brata“, u četvrtak 3. septembra uverili su se predstavnici medija za koje su ekskluzivno, pre samih takmičara, otvorena vrata kuće u Košutnjaku.

U narednih 100 dana u objektu od oko 2.000 metara budući poznati boraviće jedni sa drugimai deliti svakodnevicu u 300 metara kvadratnih modernog enterijera koji je i ove, kao i tri protekle tri godine osmislio scenograf Željko Antović. Novinari širom regiona danas su osim ispovedaonice, dnevnog boravka, bazena, kuhinje, toaleta i spavaće sobe, dvorišta sa „životinjskim carstvom“ u vidu figura ovaca i svinja, prisustvoval i „prozivci“ Velikog brata kojem su imali pravo da postave pitanja. Od ove godine, jedna od novina je telefon u spavaćoj sobi, ali i pušionica u kojoj će takođe biti postavljene kamere.

Sa pozornice ispred kuće u Košutnjaku, već sutra u 21 sat gledaoce „Velikog brata“ u pet zemalja: Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji pozdraviće voditelji Antonija Blaće i Skaj Vikler.

-Veliki brat je projekat koji za razliku od drugih pravi zvezde i za uspeh u ovom rijaliti šou programu harizma je najvažnija, izjavila je za „Bulevar B92“ nekadašnja učesnica a sada voditeljka Velikog brata Antonija, dok je Skaj rekao da se nikada više ne bi vratio u kožu ukućana i nonšalantno dodao: „Ipak mi je voditeljska uloga draža“.

Iz produkcije „Emotion“, potvrdili su da će u petak ući samo deo takmičara a ostatak u subotu, što će gledaoci moći da prate na Prvoj televiziji od 21h, dok će uključenja u kuću uživo pet puta dnevno biti emitovana na TV B92, kao i da će se ove godine „Veliki brat“ razlikovati po nečemu što nikada nije viđeno ni na ovdašnjim prostorima a ni u svetu u šta će se gledaoci uveriti koliko sutra.

Inače, na ovom regionalnom šou programu trenutno je angažovano preko 200 zaposlenih u produkciji, a od ukupno 54 kamere 48je u kućii 24 sata beležiće svaki detalj iz života ukućana. Nasilje i vređanje na nacionalnoj osnovi, kao bilo koji drugi oblik neprikladnog ponašanja biće sankcionisan, a čemu služi misteriozni telefon i hoće li on biti kontakt sa spoljnim svetom, kao i kakva je sve iznenađenja priredio „Veliki brat“ u trci za 100.000 evra, saznaćemo uskoro.

Na fotografijama ćete primetiti i fiksni telefon. Novina?

(old_image)

Pogledajte još