Saša Lokner predizvođač Pola Janga

BEOGRAD, 25. decembra 2009. (Beta) - Klavijaturista "Bajage i instruktora" Saša Lokner biće predizvođač na koncertu engleskog soul pop pevača Pola Janga 17. februara u Sava centru u Beogradu, saopštio je u petak promoter "Long plej".

"Sviraću oko pola sata, moj standardan repertoar. Jedan deo biće numere iz projekta 'Naos' koji sam radio sa Lazom Ristovskim, drugi deo sa mog albuma 'Evropa elektro ekspres', a treći deo nešto najnovije što trenutno radim", kaže Lokner.

Nastup na Jangovom beogradskom koncertu, za Loknera predstavlja posebno zadovoljstvo, jer kaže da izuzetno ceni pevača, poznatog po svetskim hitovima "Wherever I Lay My Hat (That's My Home)", "Come Back and Stay" i "Everytime You Go Away."

"On je za mene jedan do velikih pevača, ne samo osamdesetih kada je bio na vrhuncu popularnosti. Pamtim ga po specifičnom i nežnom glasu i ugođaju. To što on radi je vrhunska pop muzika! Uvek mi je drago čuti da takvi tipovi i dalje rade, a posebno se radujem što ću imati priliku da ga upoznam", kaže Lokner.

Koncert Pola Janga održava se u beogradskom Sava centru 17. februara.

Pogledajte još