Revija čarapa Omero

Ni košava ni niska temperatura nisu sprečili mnogobrojne poklonike kvalitetnih ženskih čarapa i donjeg veša da dođu u bar "Opium", i pogledaju zanimljiv performans ekskluzivne italijanske robne marke "Omero"

U organizaciji modnog studija "Klik" i ujedno kao najava predstojećeg Beogradskog Fashion Week-a, nije održana klasična revija, već pravi mali performans u specijalno nameštenoj ugaonoj garnituri. Okružene kamerama i fotoaparatima, a i budnim očima mnogobrojnih dama, manekenke predvođene Anđelijom Vujović, izležavale su se, mazile, pozirale, premeštale se sa jednog kraja garniture na drugi..... 

Predstavljena nam je kolekcija čarapa i veša za jesen/zimu 2007/08. godine. Pret-a-porter kolekcija je namenjena dinamičnoj i svestranoj ženi koja insistira na eleganciji i ženstvenosti. Sofisticirani izbor čarapa i majica pruža prefinjen, udoban, ali i neizbežan klasičan stil za svaku priliku. Dezeni su sa evergreen šarama, rombovima, kvadratićima, škotskim dezenima, cvetnim motivima i nezaobilaznim vezom i čipkom. 

Twin setovi su sastavljeni od sličnih majica i čarapa udobnih za svakodnevno nošenje, kao i putovanja kada su elegancija i udobnost neophodni. Kombinacija prozirnih i tamnih materijala stvara intrigantan "vidim ne vidim" efekat. Majice sa rol kragnama, samodržeće čarape, nadkolenice, hulahopke, štampani detalji i ukrasi u bojama zlata, srebra i bronze, naglašeni etno detalji su samo neki modeli koje smo imali prilike da vidimo.

Zadovoljni posetioci, manekeni, pevač Peđa D'boy, slikarka Olja Ivanjicki, Aleksandra Jeftanović, Ivana Baltić i Nenad Radujević su se prepustili degustaciji skupih sireva i ispijanju Italijanskih vina.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još