Razveo se 11. put

LONDON, 29. decembra 2009. (Beta) - Jedan 50-godišnji Izraelac razveo se 11. put, što je novi rekord za nekog izraelskog Jevrejina prema podacima rabinskog suda, prenosi Bi-Bi-Si njuz.

Muškarac je sudu rekao da se od žena razvodio u proseku svake dve godine i da je odmah potom tragao za novom mladom. Izraelac je kazao i da je zažalio posle prvog razvoda, pošto je on otvorio put za beskrajnu potragu za sledećim "iskustvom". Njegova najnovija bivša žena kazala je da njen muž od venčanja nije radio i da je živeo od njenih primanja, što je dovelo do velikih dugova.

"Pokazalo se da se popularni raspuštenik svojim ženama udvara uverljivo i sa puno emocija. Ali, posle kratkog vremena, obe strane se zasite i počinju svađe. Iako ima 50 godina, nema sedih, a uprkos velikom bračnom iskustvu, namerava da se ponovo oženi", saopštio je rabinski sud. Muškarac ima sina iz jednog od brakova, ali ne plaća alimentaciju. Sudu je ispričao da mu pronalaženje nove mlade uvek ide s lakoćom. "Bacim udicu u svim pravcima i riba sama dođe", objasnio je.

Pogledajte još