NA KORAK OD SMRTI: Provedite noć u sobi okruženoj morskim psima! (FOTO)

BOJIŠ li se morskih dubina i bića koja žive u njima, ovo nije članak za tebe.

Ali, za sve one koji vole avanture, život na ivici i morske pse, imamo super vesti. Najnovija ponuda Airbnb-a, stranice za pronalaženje smeštaja doslovno bilo gde u svetu, otišla je korak dalje od svega dosad ponuđenog i ponudila noć u bazenu s morskim psima.

Radi se o neobičnoj spavaćoj sobi na dnu L'Aquarium de Paris-a, s pogledomna morske pse, tačnije njih 35. Uz to, aranžman uključuje i obilazak kompleksa, intimnu večeru za dvoje I doručak, a gostima će na raspolaganju biti i kupatilo.

Oni će provesti neko vreme i u prijatnom druženju s biologom, koji će im objasniti sve tajne sveta morskih pasa, od toga kako žive do njihovog različitog ponašanja, a moći će i nahraniti bebe ovih veličanstvenih životinja.

Pravila su jednostavna: nema selfija u mraku, jer su morski psi osetljivi na svetlo, kao ni noćnih kupanja niti mesečarenja, ali razlog je sasvim opravdan.

Pariški akvarijum, na Airbnb-u je otvorio konkurs, kojim će se izabrati dva srećnika, koji će od 11.-13. aprila imati priliku da doleti do Pariza i doživeti ovo jedinstveno iskustvo.

Alp želiš da pobediš, oraš da otvoriš nalog na ovoj stranici, predstaviš se organizatorima I kažeš zašto misliš da bi bapš ti trebalo da pobediš. Konkurs traj do 3. aprila. Ali, moraš imati makar 18 godina, ne teži od 190 kilograma.

Srećno!

Izvr: Index/nadlanu

(old_image)

Pogledajte još