NOVA PIVA I PROVERENO DOBAR HEINEKEN: Otvoren prvi PIVSKI MUZIČKI FESTIVAL

U organizaciji kompanije HEINEKEN Srbija, večeras je otvoren prvi pivski i muzički festival pod nazivom Beer Planet! Ovaj jedinstveni festival održava se u Mikser House-u, u Beogradu, a trajaće od četvrtka 07. do subote 09. aprila, 2016. godine.

Tokom tri festivalska dana bićete u prilici da otkrijete nova piva – češko Krušovice, nemačko Kapuciner (Kapuziner), britansko Nju Kastl (New Castle) i slovenačko Laško, ali i da uživate u onima koje već poznajete i volite, po specijalnim cenama. Da bi uživanje u kvalitetnom pivu bilo potpuno, očekuje vas raznovrstan muzički program i dobra hrana koja se odlično slaže uz pivo.

HEINEKEN Beer Planet je novi koncept zabave u gradu. Na jednom mestu, uz mnoštvo nagrada, na inovativan način želimo da predstavimo portfolio naših proizvoda i sa posetiocima podelimo zanimljive priče o svakom od naših brendova. Posvećeni potrošačima, pratimo tokove i kreiramo aktivnosti koje pomeraju granice“, rekla je Dragana Savić, marketing menadžer kompanije HEINEKEN Srbija.

Tokom trajanja festivala, publiku očekuje i pažljivo osmišljen muzički program:

ČETVRTAK / 7. april

Mikser Big Band

Dixieland band + hot chicken wings all night long

PETAK / 8. april

21h GIFT bend

23h Laura 2000

01h Milan Sevdah Baby (DJ set)

SUBOTA / 9. apil

21h DJ Danijel Čerhanov

23h DJ Me High Low (LIVE set)

01h Kid Kimi

Uživajte u dobroj muzici i još boljem pivu!


Izvor: nadlanu/PR

(old_image)

Pogledajte još