ZA MODNE SLADOKUSCE: Revija Touch by Marija Grahovac u hotelu Metropol

Nadam se da su vas modeli “dodirnuli” jer mi je to bila namera, izjavila je Marija Grahovac.

“Dodirnuti žensvenost je esencija u stvaranju kolekcije i ovog puta. Svaki put pokušavam da joj priđem sa različitih strana i podsetim je da uvek ima izbor, način na koji može da se iskaže i da je zapravo baš takva kakva je, smela i jednistvena, hrabra žena.

FOTOGRAFIJE SA REVIJE POGLEDAJTE OVDE

Touch ili dodir u ovoj kolekciji ima višedimenzijalno značenje iako je njegova spoljašnjost deluje jednostavno. Počev od ideje, priče koju model nosi, materijala do konačnog predstavljanja, dodir se prožima kroz sve faze poigravajući se sa ženstvenošću. Duboki izrazi, boje, lepršavi materijali, duge kompozicije čine ovu hrabru zavodnicu još sigurnijom , otvorenijom i spremnijom da eksperimentiše.

Modeli Touch kolekcije su odraz žena sa kojima radim, sa kojima sam se prepoznala i koje moje viđenje ženstvenosti privlači. Teško je odrediti starosnu granicu žena koje vole ovakav način modne komunikacije jer sve one koje svoju ženstvenost neguju kroz modu i vole da eksperimentišu prepoznaće se”, završila je Marija.

Značajnu podršku u izlaganju ovogodišnje kolekcije pomogla je italijanska privredna asocijacija Konfindustrija Srbija u saradnji sa partnerima. Reviji je prethodio okrugli sto posvećen ženskom preduzetništvu u organizaciji italijanske privredne asocijacije Konfindustrija Srbija u kome je i Marija Grahovac učestvovala. Uz Marijine modele predstavljeni su i modeli nove kolekcije obuće italijanske firme, članice pometnute privredne asocijacije, „Progetti“ (brendovi „Distante“ i „Reda Milano“).

Reviju su posetili brojni mediji i javne ličnosti koje prate i nose modele Marije Grahovac i njenog brenda Courage poput : Branislava i Nine Radulović Lečić, profesora Ratka Božovića, fotografa Nenada Marjanovića, Marije Lazić, Luke Raco, Goge Sekulić, Lune Đogani, Sanje Papić, Saše Plećevića, Milice Vukliš i mnogih drugih.

/