Crvena zvezda predstavila Mikića i Jeremića

BEOGRAD, 29. decembra 2009. (Beta) - Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je dvojicu novih igrača, Nikolu Mikića i Milana Jeremića.

Mikić je došao iz kruševačkog Napretka, a uprkos najavama da je za njega zainteresovan i Partizan, potpisao je troipogodišnji ugovor sa "crveno-belima".

"Napredak je pregovarao sa nekoliko klubova iz zemlje i inostranstva, ali kad se javila Zvezda, predsednik Binić i ostali su ispoštovali moju želju i hvala im zbog toga. Veliki sam navijač Zvezde i srećan sam što ću imati priliku da igram pred najboljim navijačima na svetu", rekao je Mikić novinarima na "Marakani".

Mikić je dodao da želi da dokaže da će zaista predstavljati pojačanje za Crvenu zvezdu.

Drugi novajlija koji je danas predstavljen na stadionu u Ljutice Bogdana je 21-godišnji Milan Jeremić, koji je takođe potpisao troipogodišnji ugovor.

Jeremić je fudbaler sredine terena, a kao dečak je prošao Zvezdinu omladinsku školu. Zanimljivo je da je Jeremić pre nekoliko godina bio član portugalske Benfike.

"Epizoda u Benfici je počela kada sam ima 16 godina i poslednjih šest meseci sam proveo uz prvi tim. Mnogo sam naučio, ali sam se vratio u Srbiju, u Zemun. Sada se pokazuje da je taj potez bio dobar, jer snovi su mi se ostvarili", naveo je Jeremić.

Pogledajte još