ZAŠTO Lepotu & Zdravlje više čitaju muškarci? (FOTO)​

Na poslednjem panelu prvog dana treće regionalne Blogomanije saznali smo nešto više o printu i online izdanjima dobro poznatog časopisa i portala – Lepota & Zdravlje.

Print magazina Lepota & Zdravlje koji svoju čitateljku prati gde god ona da ide putem Viber public chat-a, Instagram-a, Twitter-a, YouTube kanala… ali idu li baš svuda gde ona korača?

 Šta će ostati i postati od Lepote&Zdravlja, moderator i novinarka našeg portala, kao i portala Lepota i Zdravlje – Jelena Jovičić razgovarala je sa ekipom Lepote&Zdravlja. Na panelu su učestvovali Đurđa Stanišić, Aleksandra Gavrilović, Jelena Joksimović, Martina Požgaj, Uroš Janković i Aleksandar Nakov.

Đurđa Stanišić, urednica Tema u magazinu je predstavila njihovu publiku ukratko i koncizno:

”Mi imamo publiku koja istovremeno prati naše štampano izdanje, portal, naše akcije i društvene mreže.”

Martina Požgaj, urednica hrvatskog izdanja magazina, je istakla prednost online formata, na šta je Jelena Joksimović, urednica bosanskog izdanja magazina, pridodala da je mnogo manje pisanih dokumenata koji pristužu na adresu redakcije.

”Na društvenim mrežama više nastupamo blogerski jer tu odmah imamo feedback od naših čitateljki.”

Verovali ili ne, Jelena Jovičić nam je otkrila da ih najviše čitaju muškarci, to je jedna od zanimljivih statistika koju nam je dala Google analitika, dok je Đurđa dodala da su to teme o seksu i muško-ženskim odnosima.

Aleksandra Gavrilović, urednik portala, ističe da želi što više da uključi čitateljke jer bez njih oni ne bi ni postojali.

Aleksandar Nakov, ispred makedonskog izdanja magazina, govorio je o različitim akcijama koje realizuju u Makedoniji, kao i akcijama koje se realizuju zajednički i na portalu i u printu. Uroš Janković, ispred slovenačkog izdanja magayina, ekskluzivno je otkrio da će Lepota i Zdravlje u Sloveniji, nakon Blogomanije, pristupiti svojim čitateljima i putem portala, jer je 2016. godina prava dobar izbor za takav korak.

Da podsetimo, specijalna edicija Lepota i Zdravlje Beauty Box-a je bila kreirana isključivo za Blogomaniju, te svi gosti i učesnici mogu uživati u ovom ekskluzivnom poklonu!

(old_image)

Pogledajte još