ŽELJKO JOKSIMOVIĆ VEČERAS U BAŠTI KOD JUGE

Željko je tim povodom danas organizovao druženje sa medijima i najavio odličnu svirku i druženje koje će obeležiti početak letnjih dana u Beogradu.

“Beogradska publika i ja smo puno puta pokazali ne samo koliko volimo i poštujemo jedni druge, nego i da se uvek sjajno provedemo. Zato garantujem da ćemo moj bend i ja da napravimo odličnu atmosferu. Inače jako volim ovaj deo Beograda. Pre svega, mnogo volim reke, a osim toga leto i posebno noći u Beogradu su ovde prijatnije Mi smo pripremili odličan repertoar, dobru energiju, i ja sam siguran da ćemo uživati cele noći”, najavio je Željko Joksimović.

On je dodao da će osim hitova sa poslednjeg albuma pevati i Ljubavi, Nije do mene, Zaboravljaš, Mišel i sve druge pesme koje publika voli.

Popularni muzičar je najavio burno leto i koncerte širom regiona. Dan pre koncerta u Beogradu nastupaće u Splitu, već 07. jula u hotelu Maestral u Crnoj Gori, a koncert kojim će završiti uspešno leta je Sarajevo, na stadionu Koševo koji je zakazan za 19. avgust.


Izvor: nadlanu

Pogledajte još