Miloš Trifunović novi igrač Crvene zvezde

BEOGRAD, 30. decembra 2009. (Beta) - Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je potpisao troipogodišnji ugovor sa Milošem Trifunovićem, dosadašnjim igračem Javora.

"Još pre nekoliko dana sam rekao da će san biti ostvaren ako potpišem za Crvenu zvezdu i sada se to desilo. Zaista sam presrećan i nadam se da ću pokazati zašto sam doveden na Marakanu. Očekujem da se što bolje uklopim novu ekipu", rekao je Trifunović za sajt kluba.

Trifunović ima 25 godina i igra na poziciji napadača. Pored Javora, u dosadašnjoj karijeri Trifunović je igrao za Beograd, Jedinstvo iz Bijelog Polja, švedski Halmštad i Borac iz Čačka.

Sportski direktor "crveno-belih" Ivan Adžić najavio je da će klub do kraja prelaznog roka dovesti još samo jednog igrača, levog beka pljevaljskog Rudara Stefana Reljića.

"Do promene plana može doći jedino ako se na trzištu pojavi igrač vanserijskih sposobnosti koga možemo da dovedemo. Dakle, prelazni rok je okončan uspešno. Doveli smo sve igrače koje smo želeli da dovedemo", kazao je Adžić.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.