Za savršen letnji odmor: "Hotel Casa del Mare – Pietra" u Kotoru

Hotel ima 8 komfornih, individulano dizajniranih soba sa pogledom na more, svaka sa temom dragog kamena utkanim u nameštaj koji doprinosi kompletnom ugođaju gosta, kao i svim hotelskim sadržajima na nivou 4+*.

Ukoliko Vam je potrebno potpuno opuštanje, beg od svakodnevice i svakodnevnog stresa, Hotel Casa del Mare Pietra Vam nudi svoj wellness kutak sa hidromasašnom kadom i saunom, Zen baštu sa otvorenim bazenom kao i širok izbor profesionalnih masaža i tretmana za lice i telo od strane naših iskusnih terapeuta. Priuštite sebi nezaboravne trenutke mira i spokoja, obnovite svoju energiju i prepustite se našem stručnom timu.

U prizemlju se nalazi i restoran otovrenog tipa, gde gosti mogu uživati u jelima koja predstavljaju neobičan spoj tradicionalne, mediteranske i moderne kuhinje.

Pažljivo odabrane najkvalitetnije namirnice, sveža riba i morski plodovi zagolicaće sva vaša čula. Da gastronomski momenat bude potpun, tu je i selekcija najpoznatijih vina iz regiona i sveta.

Bar hotela je idealno mesto za opuštajući popodnevni koktel ili neko od impresivnih pića koje za Vas spremaju iskusni barmeni.

Hotel "Casa del Mare – Pietra" je odličan izbor za sve hedoniste i ljude koji traže intimno mesto za odmor ili početak svoje avanture u Crnoj Gori.

Više informacija saznajte OVDE!

/

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.