Vesna de Vinča snima u magičnom Kankunu

0

Novinar i producent Vesna de Vinča, tek što je završila dva važna fashion dana u Parizu u vreme Pariskog Fashion Weeka, gde je bila generalni producent Oriental fashion Show-a u prestižnom hotelu Žorž Peti i Serbia fashion Day-a u najlepšoj rezidenciji Pariza – krenula je u nove poduhvate.

Trenutno je na snimanju sa Majom Čukić, Miss Universe Montenegro 2015, oviga puta u Kankunu u Meksiku.

Ceo put je krenuo prelepo. Air Serbia bam je omogućila prvu klasu. Putujem mnogo, ali takvo gostoprimstvo nisam doživela i u najjačim avio kompanijama sveta. Potom smo provele divno vreme u Njujorku družeći se sa mojim prijateljicama, velikim intelektualkama: piscem i predavačem na Prinstonu Majom Herman Sekulić, dr Sanjom Rolović psihoanalitičarkom i predavačem na Kolumbiji, Dr Ksenijom Pavlović koja poredaje na Jejlu i našim nekadašnjim Mr Srbije koji je sada uspešni biznismen, Stevanom Tasićem, obišle MOMU – muzej moderne umetnosti. Onda smo se otisnuli u Kankun.

Maja Čukić, Nesumnjivo postaje svetski model.

Trentno snimamo dva editorijala u prelepom ambijentu rivijere Kankuna u Meksiku. Katya Tsyganova, fotograf iz Los Anđelesa koja je nedavno snimala i Miss Universe Oliviju Culpo angažovana je od produkcije MAXHD iz Los Anđelesa da sa Majom napravi fotografije za svoja dva klijenta: Summer Clothes Brand i Nina Couture, koje će potom biti objavljene na njihovim web stranicama i e magazinima – dodala je Vesna.

Snimanje je obavljeno na nekoliko lokacija magične plaže Laguna Beach u okviru Grand Fiesta Amricana risorta, kao i u studiju, u saradnji sa timom hotela Grand Fiesta Americana i izuzetnom Ericom Mitzunagom. Naravno, centar civilizacije Maja – Ćićen Icu, nije se mogao preskočiti.

Pogledajte izuzetan ambijent i za sada radne fotografije.

/

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.