NOĆ ZA PAMĆENJE – MIS BEOGRADA 2016.

Veliko nam je zadovoljstvo da se na Savskoj promenadi organizuje ovako lep dogadjaj kakav je izbor Miss Beograda 2016!” rekao je Dragomir Petronijević, predstavnik Skupštine grada koja je bila i pokrovitelj ove manifestacije.

U atmosferi jubileja, 20 godina zvaničanog izbora Mis Srbije dobili smo novu lepoticu i PR Beograda. Tijana Kušljić (21), student je Fakulteta organizacionih nauka. Ona je pobedom obezbedila mesto u finalu na izboru za Mis Srbije, kao i stipendiju na R&B koledžu za trogodisnje studije.

Do sada smo dodelili preko 300 stipendija za cetvorogodišnje i trogodišnje studije. To smatramo najznačajnijim činom u našem dosadašnjem dvodecenijskom radu!”-rekla je Vesna de Vinča predsednik organizacije “Mis Srbija”.

Na izboru je učestvovalo 13 devojaka. Lentu prve pratilje primila je Maša Đukić (17), učenica srednje medicinske škole ,a za drugu pratilju proglašena je Teodora Drašković(18), učenica ekonomske škole. Mis Šarma je Nina Mirković(21), a kao najfotogeničnija devojka-Mis Fotogeničnosti izabrana je Dejana Savić(20).

Vodtelji programa bili su šarmantni Nemanja Veliković i prelepa Maja Manojlović, voditelji televizije Pink.

Devojke su premijerno iznele dve kolekcije Vladanke Celić sa kojima je ova istaknuta srpska dizajnerka obeležila 50 godina uspešnog rada.

Publika je imala priliku da čuje našu aktuelnu Mis Srbije Katarinu Šulkić koja je otpevala etno pesmu “Banjaćanke” i dokazala da je sem lepote krasi i andjeoski glas.

Ubrzo su publiku podigli na noge latino zvuci internacionalnog sasava “Balcubano”, iza kojeg stoji producent i kompozitor Nikola Burovac. Sjajna atmosfera se nastavila uz Jellenu sa dva L koju je pratila gimnastičarska grupa nase najuspesnije ritmicke gimnasticarke u svetu Milene Reljin, a nakon toga goste su zabavljali finalisti Pinkovih zvezda Nikola Šabanović i Anja Tomović, kao i sestre Gobović.

Žiri su sačinjavali : Rada Đuričin-doajen srpskog glumišta, Zoran Torbica- Internet Guru, estradni umetnik Ćemo, Profesor Komlen Lalović- doktor nauka informatike, Milena Reljin- naša najuspešnija gimnastičarka, Bata Spasojević- poznati dizajner, i naravno Vesna De Vinča predsednik organizacije “Mis Srbije”.

Neobično velika medijska pažnja i prisustvo diplomatije i VIP gostiju, učinili su ovaj događaj izuzetnim .

/