fbpx

Nova Tuborg limenka predstavljena u kafeu Bircuz

U takmičenju za najbolji dizajn prijavili su se učesnici iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Mađarske, a preko 10.000 glasova odredilo je pobednike: Albena Radeva iz Bugarske i Ljubišu Gornik iz Bosne i Hercegovine. Finalisti iz Srbije bili su Mario Marković i Miloš Dostanić čiji su radovi bili među četiri najbolja po glasovima fanova i žirija.

Pobednici konkursa osvojili su nezaboravno putovanje na TYPO konferenciju u Berlinu, a svoje radove će moći da vide na policama celog regiona, na više od 5 miliona limenki.

Tuborg godinama unazad brojnim aktivnostima nastoji da podrži mlade ljude i bude na mestima njihovog okupljanja i druženja. Dizajn konkursom koji smo organizovali početkom godine, svojim vernim potrošačima ponudili smo nešto više, pa su tako po prvi put imali prilike da direktno sarađuju sa brendom i da zahvaljujući Tuborgu, njihov rad bude izložen na policama širom regiona. Ipak, to nije kraj, nastavljamo u istom duhu i pripremamo novi izazov svim Tuborg fanovima.“ rekla je Ana Rodić ispred kompanije Carlsberg Srbija.

U skladu sa duhom brenda koji je uvek bio okrenut mladim umetnicima, Tuborg nastavlja kampanju u kreativnom smeru i pokreće konkurs „Postani Tuborg DJ“!

Svi talentovani ljubitelji dobrog zvuka imaju prilike da učestvuju na konkursu slanjem svog originalnog seta, a one najbolje – o kojima će odlučivatistručni žiri na čelu sa poznatom DJ damom Leom Dobričić, očekuje kurs muzičke produkcije na SAE institutu!

Više informacija o konkursu i načinu prijave možete pronaći ovde

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.