ZVEZDE VOLE KRZNO: Spektakularnom revijom Inverno Caldo pomerio granice u dizajnu bundi

Spektakularna revija održana u sredu uveče u najluksuznijem prestoničkom hotelu „Metropol Palace“ okupila je dosad nezapamćen broj predstavnika elite a među prvima došla je Anastasija Ražnatović, koja je inače i zaštitno lice ovog prestižnog brenda. Ogromnu pažnju izazvao je i dolazak folk zvezde Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića, a pevačica je blistala u modelu bunde iz nove kolekcije za jesen/zimu 2016/17. potvrdivši još jednom da je veliki fan popularnog brenda. Da Seka ne bude jedina mama u krznu postarala se Ilda Šaulić u unikatnom prsluku, kojoj je ovo bio prvi dolazak na jedan javni događaj otkako je u septembru rodila ćerkicu Emu.

Osim prikazivanja novih modela, na reviji se desila još jedna premijera koja je izazvala velike reakcije – prvo pojavljivanje Nede Arnerić na javnom događaju nakon više od godinu dana. Glumačka diva nije skidala osmeh sa lica na događaju pokazujući takod a su svi problemi iz prošlosti daleko iza nje. Osim Arnerićeve, reviji su prisustvovale još dve legendarne glumice – Jelica Sretenović i Zlata Numanagić pokazujući da je interesovanje za bunde najpoznatijeg brenda na Balkanu jednako među svim generacijama, pošto je tik uz njih na reviji sedela jedna od najvećih mladih pevačkih zvezda Aleksandra Prijović.

Čitava revija bila je zamišljena kao zimska čarolija dopunjena efektima poput snega na pisti i veštačkog snega koji je padau u svečanoj Sali hotela a reviju je zatvorila i otvorila Mina Milutinović, srpski top model kojoj je ovo posle pista u Milanu, Njujorku, Londonu prvo pojavljivanje posle nekoliko godina na reviji u Beogradu. Zimsku magiju, kako je inače i ime nove kolekcije, iz prvih redova pratile su i Simon De Karić sa suprugom Tamarom, Maja Odžaklijevska, Marina Tadić, Tamara Paunović, Ines Jevrosimović, Suzana Mančić, Zorana Šulc, Ivon Jafali, Miss Srbije Anđelija Rogić sa timom Miss Yu i mnogi drugi predstavnici javnog života a kakva je njihova reakcija, najbolje svedoče ovacije na kraju revije za koju se, očigledno sa razlogom, tražila karta više.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.