Na Jahorini održan DEICHMANN MAGIC NIGHT

Novinari su imali priliku da uživaju tokom celog vikenda u prirodnim lepotama Jahorine, spa uslugama hotela Vučko, u izuzetnoj ponudi hrane i pića, kao i organizovanim večernjim zabavama.

I ovom prilikom na manifestaciji Deichamann Magic Night smo imali prilike da vidimo modne predloge outfita za najludju noć. Program su vodile model Ivana Stanković i voditeljka Milica Bursać.

Kompanija Deichmann prikazala je kolekciju obuće za sezonu jesen/zima 2016/2017 i ponudila veliki izbor modela cipela i čizama, sa naglaskom da je trend gležnjači i u nastupajućoj sezoni veoma aktuelan. Kolekciju odlikuje ležernost i jasnoća linija, ali i kombinacija materijala i interesantnih dezena koji unose prefinjenost. Revijiu je otvorila poznata kreatorka Suzana Perić, koja se po prvi put oprobala u ulozi manekenke i tako zadobila ogromne simpatije publike.

Modna kuća Balextra je prikazala svedenu liniju elegantnih crnih haljina koje su izradjene od najfinijih materijala, dok je modna kuća Allegra prikazala kolekciju haljina u atraktivnim i šarenim dezenima, pogodnim kako za poslovne, tako i za svečane prilike.

Premijerno je prikazana autorska revija stiliste Nemanje Pantelića pod nazivom Gea Cut.
Njegovi modeli su inspirisani geometrijom, muškim krojevima odeće, kao i igrom različitih formi i materijala. Nemanjine modele na reviji ponela je i specijalna gošća, voditeljka Maja Manojlović, koju je publika pozdravila velikim aplauzom.

Po završetku modnih revija usledila je Deichmann Magic Night žurka gde su se učesnici, novinari i zvanice zabavljali uz živu muziku do kasno u noć. Još jedno nezaboravno magično putovanje ostaje kao trajna uspomena sa Jahorine.

(old_image)

Pogledajte još