MISS Srbije Katarina Šulkić u Vašingtonu na izboru za najlepšu devojku sveta!

Više od sto lepotica smešteno je u luksuznom Hotelu u blizini Bele kuće. Naša Katarina iako je morala da pomera let zbog štrajak "Lufthansinih" pilota uspela je da stigne na vreme I odmah krene u akciju.

Samo nekoliko sati po dolasku imali su audiciju za takmičenje u talentu. Iako umorna od puta uspela je da se predstavi u najboljem svetlu i plasira se u top 20 talentovanih devojaka. Njih dvadeset će se takmiciti za prvo mesto. Devojka koja pobedi u talentu automatski ulazi u top 20 na finalnoj večeri Miss World.

Naša Katarina pevala je akapelao narodnu pesmu sa Kosova i Metohije "Gora Ječi". Otpevala je sa puno emocije i skrenula pažnju na svoj talenat. Svi su joj čestitali. Organizatori su je zamolili da im objasni o čemu je pevala pošto je prenela takvu emociju na prisutne da su shvatili da je u pitanju veoma tužna numera. Objasnila im je da tekst pesme govori o stradanju Srba o pustom bojnom polju koje je ostalo bez svog junaka. Karatina će ovu pesmu izvesti na posebnoj takmičarskoj večeri.

Katarina će na finalnoj večeri nositi specijalno dizajniranu haljinu Igora Todorovića kao i još nekoliko njegovih odevnih kombinacija za posebne nastupe koje su inspirisane detaljima iz srpske nacionalne nošnje. Kofer su dopunili i Pena i Valentina Vidal. Spakovana je sa mnogo stila, otmeno i damski kako i dolikuje našoj predstavnici.

Katarina je imala nekoliko intervjua i video predstavljanja. Sa ponosom ističe da je sa Kosova i Metohije, iz Zvečana, koji je sastavni deo Srbije i da je srećna što ona predstavlja Srbiju i što svim devojakma učesnicama iz celog sveta može da objasni kakav je naš narod, gde se nalazi Srbija i da ih sve pozove da budu naši gosti.

Omiljena je među devojkama, uči ih da kažu volim Srbiju i redovno nam putem telefona šalju video klipove u kojem sve grupno pozdravljaju Srbiju i šalju poljupce. U sobi je sa Miss Tunisa, a druži se sa svim takmičarkama.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.