Turistička organizacija opštine Budva na sajmu turizma u Beogradu

Budva je nastupila samostalno na štandu veličine 105m2, u hali 1, na jednoj od najzapaženijih lokacija za posjetioce sajma. Na štandu Turističke organizacije opštine Budva predstavljeni su i: Aquapark Budva, TA Talas M, hotel "BIP" i EXIT/Sea Dance festival.

Na štandu Turističke organizacije opštine Budva prisustvovao je i predsednik opštine Budva Dragan Krapović.

- Tržište Srbije predstavlja veoma značajno tržište za nas, a gosti iz Srbije su vrlo dobro upoznati sa turističkom ponudom našeg grada, pa uvek sa posebnom pažnjom pristupamo organizaciji nastupa na ovom sajmu. Nastojimo da kroz sastanke, promotivni materijal i jedinstven nastup na sajmu, u što boljem svetlu predstavimo turističku ponudu Budve, sa akcentom na novine u turističkoj ponudi. Tako je ove godine, prvog dana sajma, upriličena promocija gastro ponude budvanske rivijere. U okviru ove promocije, posetioci su se upoznali sa specijalitetima našeg podneblja kao i tradicionalnim načinom pripreme makarula na licu mesta. Kako bi se što bolje predstavila gastro ponuda, a u mogućnostima koje nudi sajamski nastup, organizovana je i nagradna igra – točak sreće, a za dobitnike su pripremljeni posebni pokloni u skladu sa temom nastupa: domaće makarule, patišpanj, ruštule, med, maslinovo ulje, sadnice lavande i ruzmarina, crnogorski kuvar "Ukusi Crne Gore" itd. Takođe, brojni restorani iz Budve odazvali su se pozivu Turističke organizacije opštine Budva i doprineli nagradnoj igri tako što su obezbedili ručak ili večeru u svom restoranu za dobitnike. Tokom celog dana posetioci su mogli da degustiraju lokalne delicije uz zvuke klape.

Tradicionalno, drugog dana sajamskog nastupa organizovan je prigodan koktel za partnere, saradnike i medije iz Beograda i Srbije. Bila je to prilika da se kroz sastanke, intervjue i izjave, neguju prijateljski odnosi sa partnerima iz Srbije. U okviru nagradne igre drugog dana, točak sreće posetiocima je doneo više nego interesantne nagrade: Full.Feel.Budva promo materijal, ulaznice za Aquapark, ulaznice za Sea Dance festival itd.

Trećeg dana sajamskog nastupa upriličena je promocija budvanskog Karnevala kao najznačajnije manifestacije u periodu predsezone. Promocija je podrazumevala podelu flajera sa informacijama o datumu Karnevala, prisustvo učesnika programa i medija. U okviru ovog dana, na točku sreće dodato je još jedno polje pod nazivom "Vidimo se u Budvi" koje je podrazumevalo nagradu – vikend za dvoje tokom budvanskog Karnevala. Sponzori ove nagrade su: HG "Budvanska rivijera", HG "Montenegro Stars", hotel "Queen of Montenegro", hotel "Moskva", hotel "Plaza" i vila "Obala".

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.