PLES PO OBLACIMA: Spektakularnom revijom Suzane Perić otvoren Fashion Selection/ENTERtaiment

Kako je naša priznata kreatorka opisala njena nova kolekcija za proleće i leto predstavlja pasoš za sve životne destinacije.

To su haljine I komadi protkani snovima u kojima će se žene osećati moćno, zavodljivo, poželjno i sigurno u svakoj situaciji. "Ples po oblacima", već samim imenom otkriva dozu sofisticiranosti i glamura, koju nova kolekcija za proleće i leto donosi.

Novi modeli Suzane Perić su prefinjeni, elegantni i u nežnim tonovima, koji ističu ženstvenost u prvi plan.

Reviju je prigodnim rečima dobrodošlice, svim zaljubljenicima u modu i poštovaocima Suzaninog rada, otvorio izvršni direktor Beogradskog aerodroma Raša Ristivojević, a program je započeo neobičnim muzičkim nastupom glumice Jelene Gavrilović, koja je takođe nosila model iz ove kolekcije. Suzanine modele ponele su na reviji i Tamara Karić i glumica Mirka Vasiljević.

Lepršave haljine, suknje I bluze u romantičnom boho stilu mamile su uzdahe publike, u čijim redovima su bila mnoga poznata lica domaće javne i političke scene. Među prisutnima bili su ministarka pravde Nela Kuburović, generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić, Željko Vasić, Suzana Mančić, dr Nada Macura, Aca Lukas sa suprugom Sonjom, Rastko Janković, Dušica Jakovljević i mnogi drugi.

(old_image)

Pogledajte još