fbpx

Jubilarni 30. Fashion Selection u znaku mode, filma i muzike!

Prvo celodnevno druženje sa publikom Selectiona pocelo je u Bel Expo centru prikazivanjem filma o velikom pevacu, misticnom muzicaru, uvek drugacijem, kakav je i otišao sa ovog sveta, Dejvidu Bouviju "Dejvid Bouvi - neispricana prica", Fransisa Vatlija.

Zatim su se publici predstavili mladi dizajneri Jovana Trifunovic, Ana Grcic, Milica Bilic, Ljiljana Adamov Milicic, Katarina Živkovic, Maja Stevanovic, Dragica Vukcevic. Nekima od njih ovo su bila debitantska predstavljanja, dok neki vec rade u modnoj industriji za odredene modne kuce i brendove. Svakako, Fashion Selection je još jednom pokazao svoju istinsku i duboku naklonost prema svm mladim ljudima koji modu biraju za svoje zanimanje u Srbiji.

Ipak najvecu pažnju medija, kao i intesovanje publike koja je pored prepune sale Bel Expo centra i stajala, izazvala je velika jubilarna revija "Only XXX". Svi najveci srpski dizajneri prikazali su neke od svojih modela sa ranijih Fashion Selectiona. Modele su ovoga puta nosili manekeni svih generacija koji svojim radom obeležili srpsku i jugoslovensku modu. Mnogi od njih su prave modne ikone, poput Tamare Bakic.

Veterani modeling, praceni mladim snagama, poput Nevena Boškovica, Mome Jakovljevica, Miše Nestorovica, Nebojše Grncarskog, ali i Ljiljane Perovic, Vesne Bovan, Maje Golic, Zorane Sjekloce, nosili su modele Bate Spasojevica, Suzane Peric, Irene Grahovac, Verice Rakocevic, Zvonka Markovica, Vasilija Kovaceva, Bojana Dragojlovica, Pede Ðuknica, Beka Zecevic, Nenada Sekirarskog, Marine Milovanovic Lucic, Jelene Atanaskovic, Dragane Grncarski, Monsoon-a, Sportine, Pal Zileri-ja, AMC-a, St. George.a, Legend-a, Trikotaže Ivkovic, P.S. Fashion-a i Valtera. Svaki izlazak manekena koji su ostavili dubok trag u profesiji, pracen je ovacijama, a zajednicki izlazak na pistu je bio dirljiv i sentimentalan i za njih i za publiku.

Lepo i nostalgicno vece je u duhu novog, osavremenjenog koncepta završeno koncertom Nena Belana i Fiumensa.Publika je zdušno pevala nove i stare pesme "Sanjaj", "Tvoj glas", "Jer je pjesma dio nas", "Andela andele", "Ulicama grada", ali i nezaboravne evergrin hitove iz vremena grupe "Ðavoli".

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.