Dečiji brendovi i revije na 30. Fashion Selection-u/ENTERtaiment-u

Ove godine predstavljen je jedan od apsolutno najomiljenijih dečijih brendova, Original Marines. Revijom pod nazivom “Evolucija total look-a od rođenja i detinjstva, do mladosti” prikazane su odvažne kombinacije, sportski pop-printovi, ulični stil, ali i sportska odeća. Pažljivim odabirom tkanina i detalja u skladu sa istinskim genetskim kodom brenda, ova kolekcija ima odlike zabavne, ekscentrične, a istovremeno šik. Odeća je namenjena svakodnevnom nošenju: u školi, u slobodno vreme, kao i u važnim trenucima, uvek uz primesu duhovitosti i vedrog duha,specifičnog za ovaj brend.

Četvrtog dana 30-tog jubilarnog modnog događaja, a u okviru The Best Kids Fashion Selection-a predstavljene su nove kolekcije renomiranih dečijih brendova: Chicco, DexyCo, Beba Kids, Naturino, Original Marines, St. George, No No Club, Domino Kids, Monsoon Kids, Panter I Only 4 Kids. Modeli su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, a raznolikošću formi I koncepta doživljaja sveta najmlađih, ponudili su bezbroj mogućnosti modernog odevanja onih do kojih nam je najviše stalo.

Predstavljajući dečiju modu na način kako se to čini sa kolekcijama namenjenim odraslima, modna agencija Select je I kroz ovaj Fashion Selection potvrdila da jedina na ovim prostorima ozbiljno radi sa najmlađima u predstavljanju dečije mode i stila.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.