Baletski studio BSI ART postigao ogroman uspeh u Pragu, Beču i Amsterdamu

Studio broji više od 200 članova i mnoštvo osvojenih nagrada na takmičenjima i festivalima u zemlji i inostranstvu. Samo u ovoj godini učestvovali su na takmičenju u Pragu, Beču i Amsterdamu i postigli sjajan uspeh.

Pre nekoliko dana studio se vratio iz Amsteradma sa sedam prvih i jednim drugim mestom. Takmičili su se u kategoriji klasičan balet, moderan balet i mjuzikl. Ovaj baletski studio bio je jedini predstavnik iz Srbije na šta su posebno ponosne. Iz Vršca i Surčina krenulo je 30 devojčica uzrasta od deset do šesnaest godina. Nastup je održan u pozorištu u centru Amsterdama "Podium Mozaik".

Devojčice kažu da ovakav uspeh nisu očekivale tako da je njihova sreća jos veća. Oduševile su se Holandijom, uspele su da, pored Amsterdama, obiđu Roterdam i Hag. Male balerine nose sjajne utiske sa puta i naglašavaju da su u svim gradovima lepo dočekane.

Sledeće takmičenje je u Rimu, a devojčice su uzbuđene zbog odlaska u Italiju i veoma vredno vežbaju svakog dana. Najveća i najbolja podrška malih balerina jesu njihovi roditelji i oni su najzaslužniji za njihov uspeh jer svakodnevno izdvajaju svoje vreme i novac i ulažu u njihovu ljubav prema baletu.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.