Billy Nasty

Žurka je bila skoro pa bezobrazno dobra… Set je tekao besprekorno od početka do kraja – od domaće podrške, preko glavne zvezde večeri – Billy Nasty-a, do Marka Nastića

Ako do sad niste voleli minimal, Jan Nemeček će vas naterati da ga zavolite. Vrlo plesan set, i ako se tako može opisati – veseo. Bez dosadnih delova, i pravi uvod za ovakvu zvezdu.

Billy Nasty počinje minimalom, da bi krenuo delovima zbog kojih i opravdava svoje ime – bezobrazno dobro... Ubacuje po koji stariji tehno hit, ali set je uglavnom prošao kao šarena vožnja sa izletima u skoro sve pravce – od electra, minimala, možda čak i progressive trance-a, do tehna na kraju. Vlasnik lejblova „Tortured“ i „Electrix records“, koji su izdavali neka od najcenjenijih DJ imena u tehno svetu: Adam Beyer, Marco Carola, Space DJz, i Marco Bailey, Billy Nasty je kao vrlo uticajno ime davao podršku i mladim talentima.

Nastić radi na kraju, i po ko zna koji put pokazuje da u nekim trenucima može da bude mnogo bolji i od same zvezde večeri... U 4.30 klub je i dalje bio pun, a muzika je bila odlična.

Billy Nasty svoj put nastavlja u Niš, a mi sa nestrpljenjem očekujemo sledeće tehno ime koje će doći u Beograd, i pokazati kako izgleda elektronska muzika u svom punom sjaju, kao što je to uradio, recimo, Adam Beyer prošle godine u SKC-u.

Ostale fotografije pogledajte u foto-galeriji:

Tekst: Nada Veljković
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još