Priča o igračkama 3D

Oni su igračke, oni pričaju – bar kad ljudi nisu tu– i oni su se vratili...

Proslavljajući povratak franšize "Priča o igračkama" (Toy Story) – ovog puta u Diznijevom digitalnom 3D-u! "Priča o igračkama", film koji je sve započeo, vraća publiku na putovanje prepuno zabave i avanture, viđenu očima dve rivalske igračke – Vudija (glas mu je pozajmio Tom Henks), visokog i mršavog, dopadljivog kauboja, i Baza Lajtjira (Tim Alen), neustrašivog svemirskog rendžera. 

Film je sinhornizovan na srpski! Ovo je prvi Diznijev animirani film za bioskopsku distribuciju koji je sinhronizovan na srpski. Vudiju, visokom i mršavom, dopadljivom kauboju, glas je pozajmio Gordan Kičić, a Bazu Lajtjiru, neustrašivom svemirskom rendžeru, Dragoljub Ljubičić Mićko. Ovaj neobičan dvojac vremenom će naučiti da ostavi po strani lične razmirice kad ih okolnosti razdvoje od vlasnika Endija i kada se nađu u urnebesnoj misiji prepunoj avanture gde je jedini način da prežive da sklope nesiguran savez. 

Inače, ovo prvi od tri dela "Priče o igračkama", a drugi nastavak vas očekuje već 1. aprila! 

Povratak Dizni/Piksarove "Priče o igračkama 1" na veliko platno označava početak Dizni digitalne 3D "Priče o igračkama" proslave, koja će kulminirati potpuno novom avanturom sa Bazom i Vudijem u glavnim ulogama: filmom "Priča o igračkama 3" – koji u naše bioskope stiže 17. juna.

Pogledajte još