fbpx

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. MART: Lavovi imaju dobre poslovne ideje, Device rešavaju probleme

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Mnogo planeta u Strelcu donosi nova iskustva i nove ponude. Imate način da rešite neke probleme koji se odnose na poslove u inostrasntvu ili u vezi sa nekretninama. Pokušavate da nađete zajednički jezik sa Rakom ili Ribama. Nemojte se demoralisati ako se ne bude sve odvijalo kako ste želeli.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Tražite najbolji način da rešite finansijski problem ili da se uključite u neki nov projekat koji bi mogao da vam donese nove izvore prihoda. Spremni ste da se menjate ili da na drugačiji način sagledate nešto iz prošlosti što niste razrešili. Nemojte biti previše deprimirani kada mislite o nekim izdacima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Merkur vam pomaže da steknete iskustvo u nečemu što vam je veoma važno za napredovanje na poslu. Intelektualni poslovi vam idu od ruke na isti način kao i oni za koji je potrebna dobra fizična kondicija. Verujete u mogućnost nalaženja posla u inostranstvu.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Ako ste u prilici da se čujete sa nekim ko živi u inostranstvu, napravite jasnu koncepciju kako da napravite dobar posao. Verujete da će vam se javiti jedan Ovan ili moguće neki Jarac sa kojima imate dobru komunikaciju mada se često ne slažete po svim pitanjima. Imate način da dođete do honorarnog posla.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Naglašen znak Ovna i Strelca pogoduju vam ako imate dobre ideje kako bi ta saradnja mogla izgledati. Pokušajte da nađete razumevanje za nekog ko vas kritikuje jer to čini iz najboljih namera. Možete dobiti ponudu o kojoj ste maštali ili ćete dobiti vest o novcu koji vam je neophodan.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trebalo bi da nađete način da rešite problem koji se odnosi na nekretnine ili na neke troškove koje biste mogli imati sa nekim zaostalim računima. Neko će vam dati povoljnu ponudu u vezi sa poslom koji bi mogao da bude dobro plaćen i na osnovu koga ćete rešiti svoje probleme.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Dugogodišnji saradnik ili prijatelj planira da vas pozove zbog nekog ozbiljnog projekta koji biste mogli započeti raditi sa strancima ili ćete želeti da sklopite ugovor sa nekim ko je mnogo iskusniji od vas. Raduje vas činjenica da ćete imati priliku da razgovarate o bitnim problemima koji vas duže vreme opterećuje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Mesec je u Strelcu što za vas znači potrebu da sanirate stanje finansija, da znate na čemu ste i da se maksimalno pozabavite rešavanjem praktičnih pitanja u domu. Postajete mudriji, manje otvoreni i manje spremni da se upustite razgovor o biznisu sa Rakom ili Jarcem, mada bi oni poštovali dogovor.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Osećate se prilično „napdnutnim“ od strane vama bliskih osoba jer ste se pomalo ulenjili i bez obzira što je Mars u vašem znaku što bi na vas trebalo da deluje podsticajno vi više vremena provodite s društvom nego sa porodicom ili osobom koja vam je draga. Nije momenat da potežete pitanja na koja znate da ćete dobiti nezadovoljavajući odgovor.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Vaša ambicija je usmerena kako na uspeh tako i na društveni status ali i na novac. Trudite se da se na maksimalan način iskažete u okviru onoga što radite i uglavnom nailazite na divljenje okoline. Pozicija Venere savršeno odgovara vam, posebno mladim i ambicioznim.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Ovo je za vas dan uživanja, opuštanja zbog čega biste mogli dobiti priliku da se negde van mesta u kome živite sretnete sa onima koje niste izvesno vreme imali prilike da sretnete. Možete učiniti nekom uslugu ako prenesete poruku ili budete posrednik u poslu, biće vam veoma zahvalan zbog toga.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Okrenite se oko sebe, primetite druge i shvatićete da možete imati mnogo više koristi ako učinite drugima uslugu a vi to inače volite da radite. Jarac ili Devica očekuju od vas poziv a vama je najprijatnije u društvu jedne Ribe ili Škorpije. Vreme je pogodno za druženje sa osobama iz rane mladosti.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.