fbpx

VAPAJ MARINKOVE MAJKE: Vratite mi mog sina da ga još jednom poljubim

Mirjana Madžgalj, majka Marinka Madžgalja, teško je podnela sinovljevu smrt, koji je u subotu preminuo u bolnici od raka pankreasa. U trenutku kad je čula tragičnu vest, neutešna žena bila je sa suprugom Velizarom.

- Iako su znali da se bori sa opakom bolešću, Marinkovi roditelji teško su podneli vest o sinovljevoj smrti. Verovali su da će on to sve pobediti jer su prognoze bile dobre. Nažalost, to se nije dogodilo
Prema rečima našeg sagovornika koji se zadesio u blizini Madžgaljeve porodice, njegova majka jaukala je na sav glas.

- Sine moj najlepši. Vratite mi mog Marinka da ga majka još jednom poljubi. Bože moj, ovu bol ne mogu da izdržim!

Tragična vest najviše je pogodila njegovu majku, koja plače po ceo dan i noć. Prijatelji i rodbina dolaze da Mirjani, Velizaru i ostalim članovima porodice izjave saučešće u njihovom domu na Novom Beogradu, ali neutešna majka nije u stanju da govori i da razgovara s ljudima. Cela porodica je zavijena u crno - prenoai Kurir.

On dodaje da je Madžgalj najviše bio vezan za svoju majku, koja je oduvek želela da on postane veliki glumac.

- Marinko je mnogo voleo svoju majku, a roditelji su mu bili uzor u životu. Mnogo ih je poštovao i cenio njihovo mišljenje. Za njih je ovo veliki udarac. Ranu i prazninu u srcu niko ne može da im nadomesti. Svi se plaše kako će majka Mirjana sutra da podnese sinovljevu sahranu jer joj je bio zenica oka. Teško je rečima opisati kroz šta prolaze njegovi roditelji, a posebno Marinkova majka - završava  izvor.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.