fbpx

ODABERITE PRAVI MODEL: 5 najvećih zabluda pri kupovini farmerica

Oko 87 posto žena farmerice nosi barem jednom nedeljno, a od 10 žena, njih 6 ima problema s pronalaskom idealnih farmerica. Ako i vi spadate u ovaj skup žena koje tragaju za besprekornim krojem, pre nego što krenete u kupovinu, saznajte kojih 5 najčešćih zabluda o farmericama morate odmah zaboraviti.

Skinny model farmerica mogu nositi samo mršavice

Iako je prevod za skinny 'mršavo', to ne znači da ovaj model pristaje samo manekenkama. Naime, farmerice koje se priljubljuju uz nogu mogu nositi baš svi.
Tajna se krije u boji i visini struka, obući, ali i U komadima garderobe s kojim ćete ih kombinovati. Žene punije građe mogu ih 'isfurati' uz tuniku ili dugačku košulju, a za izduživanje figure savršeno će se stopiti s parom elegantnih štikli.

Dizajnerske farmerice su najkvalitetnije i najbolje pristaju

Kako bi opravdali visoke cene dizajneri i popularni brendovi često svoje modele ističu kao ekstra kvalitetne i trendi.

Međutim, reč je samo o dobroj reklami jer svako je telo različito pa samim tim zahteva i drugačiji kroj. Važno je da pronađete onaj koji savršeno pristaje vašoj figuri i karakteru, a cena tu ne igra nikakvu ulogu.

Omiljeni model farmerica mogu kupiti i iduće sezone

Modni trendovi menjaju se tolikom brzinom da ih je vrlo teško pratiti i svake nove sezone prodavnice su prepune trendi odeće koja nimalo ne liči na onu od prošle godine.
Upravo zbog toga, iduće godine vrlo lako možete ostati bez omiljenog kroja farmerica. S obzirom na to kako 6 od 10 žena ima problema s pronalaskom idealnog kroja, kada naletite na model (na popustu) po vašoj meri razmislite o tome da kupite dva komada istih.

Džepovi na farmericama moraju biti ukrašeni

Džepovi na farmericama mogu stražnjicu učiniti savršenom, ali i istaknuti mane. Kupujete li farmerice držite se zlatnog pravila - moraju biti bez ukrasa.

Džepovi na preklop ili pak oni ukrašeni natpisom, cirkonima ili sličnim detaljima u većini slučajeva izgledaju 'jeftino' ili preterano te u trenutku mogu pokvariti celokupan izgled. Isto vredi i za presvetle šavove. Igrajte na sigurno i izbegavajte bilo kakve ukrase.

Ako ih skratite, farmerice će izgubiti formu

Niže žene ne moraju panično tražiti skraćene verzije nogavica farmerica već to mogu učiniti kod krojačice, a pritom se ne moraju bojati da će njihov omiljeni model izgubiti formu.

Skraćene nogavice, uz odgovarajuću boju i debljinu konca mogu izgledati kao iz trgovine.

Izvor: zadovoljna.hr
Foto: Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.