UŠLA SAM SVESNO U TROJKU: Ubijamo se svakog dana

U septembru sam promenila posao. Sledila sam instinkt. Šest godina sam bila u arhitektonskom birou u kojem se sve znalo unapred. Vlasnik se potpisivao ispod naših projekata, a mi smo bili srećni što dobijamo 600 evra. Na moru sam upoznala dva čoveka, kolegu arhitektu i njegovog prijatelja koji su osnovali projektantsku firmu. Iako su stariji pet-šest godina, odmah smo se dobro sporazumeli. Ponudili su mi posao, uz ogradu da nova firma nema velike projekte i da tek perspektivi treba da dođe ono najbolje - saradnja s Rusijom. Pristala sam da pređem. U tom trenutku mi je bila neophodna promena.

Za skoro sedam meseci rada, velikog rada, stvorili smo odlične stvari. Oni su radoholici, pa sam i ja prihvatila njihov sistem.

Dali su mi punu slobodu. Postala sam integralni deo tog kreativnog tima. Svesno sam ušla u partnerski odnos s njima, stvorili smo odlične relacije i postali dobra poslovna trojka. Svakog dana se ubijamo od posla, češće smo u kancelariji subotom i nedeljom od drugih. Rezzltati su ono što nas izdvaja.

Sarađujući s njima i prihvativši njihov kapitalistički sistem, jedan od partnera je radio u Velikoj Britaniji, usvojila sam poslovnu etiku po kojoj se posao ne odrađuje, kako je to slučaj kod nas, nego da ulažeš svoj radni i kreativni maksimum.

Srećna sam što sam svesno ušla u rizik promene posla.

DUD

Pogledajte još