fbpx

TAJNA VERIDBA, SILNA LJUBAV: Kako su se voleli Marinko i Dubravka

Ljubav Marinka Madžgalja i Dubravke MIjatović je započela 2007. godine, i u početku nije bilo sve med i mleko zbog čestih raspravkia. Marinkova porodica u startu nije prihvatala novu snaju zbog razlike u godinama (Dubravka je bila 10 godina starija od Marinka), ali i zbog toga što je Duda imala propali brak iza sebe.

Dubravka se slomla na komemoraciji!

Mnogo su se voleli, uživali u svakom momentu. Nisu se razdvajali jedno od drugog. Nakon godinu i po dana veze, Marinko ju je zaprosio, onako tajno, da niko ne zna i vezu su krunisali brakom. Brak je trajao 7 godina kada su se sporazumno razveli, i iz te njihove ljubavi stvorili su devojčicu.

Nepoznati detalji o Marinku Madžgalju

Bila je to jedna od ljubavi koja je bila toliko jaka da je morala da propadne, ali, kada su ljudi normalni onda, kako je Marinko izjavio "ne mora da bude traumatično iskustvo”.

Kada je saznao za bolest, nije želeo istog momenta da kaže svojoj bivšoj ženi. Čekao je pogodan trenutak. Bila je uz njega i kada mu je bilo najteže, posećivala u bolnici i držala za ruku.

Marinko Madžgalj je preminuo u 37. godini, od raka pankreasa, a ceo Atelje 212 jecao je i oprostio se od "večitog dečaka" koji je imao još mnogo toga da kaže.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.