DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART: Rakovima posao danas prioritetan, Device očekuje naporan dan

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Verujete u mogućnost obnove saradnje sa Jarcem, Strelcem ili Vodolijom ali ne činite ništa da bi se to i dogodilo. Očekujete od drugih da vas podrže ili da naprave prvi korak u saradnji sa vama. Ipak, imate sluha za one koji dele vaše ideje po nekim bitnim pitanjima.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Ne odstupate od svojih principia i trudite se da ubedite sebe da ste u pravu po nekim bitnim pitanjima. Mnogi vam daju savete koji vam ne odgovaraju. Osećate se ograničenim u okviru delatnosti koje vas ne interesuju. Mnoge planove za danas moraćete da promenite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Merkur i Sunce u Ovnu u aspektu sa Marsom čine vas hiper aktivnim ali i veoma zahtevnim i slab Mesec u večenjim satima čine vas previše distanciranim od onih koje volite ili do kojih vam je stalo. Osećate veliku potrebu za dobrom komunikacijom sa saradnicima a ne nailazite baš na razumevanje.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Poslovi su za vas od prioritetnog značaja i verovatno se iscrpljujete na nekom projektu od koga očekujete dobar honorar. Stalo vam je da učvrstite pozicije na poslu koji donosi kontakt sa velikim firmama ili strancima. Moguća vest o uplati na koju duže vreme čekate.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Osećate veliku potrebu da raščistite odnose sa nekim ko vas opterećuje svojm problemima a to se verovatno tiče i vas lično. Ne uspevate da se dogovorite sa Ribama ili Bikom, moguće i Jarcem, tako lako oko nečega što je za vas trenutno veoma bitno. Moguća vest iz inostranstva.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Naporan dan za one koji rade u privatnoj firmi ili za rešavanje problema u domu, posebno ako se radi o nečemu što duže vreme niste uspeli da regulišete. Ne ulazite u konflit sa Jarcem, Škorpijom ili kolegama koje su često u svom stavu prema vama agresivne ili preterano zahtevne.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Verujete da možete da se prilagodite nekim novim okolnostima na poslu. Trudite se da pokažete inicijativu i da se adaptirate na uslove rada koji vam možda u potpunosi ne odgovaraju ali vi želite da budete kolegijalni pa ćete preuzeti na sebe veliki deo obaveza. Dobijate pozive od Škorpje i Raka u vezi sa novim projektom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Prenaglašen znak Jarca za vas bi mogao značiti probleme u komunikaciji sa onima koji vam inače ne žele dobro. Imate osećaj da neko ima nešto protiv vas, zbog slabog Meseca u Jarcu, u kasnim večernjim satima verovatno niste previše kooperativni sa kolegama ili prepotstavljenim.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Finansijsko stanje, posebno novac koji zarađujete preko partnerskih odnosa ili koji ste zaradili, razlog je za brigu. Moguće da kasnite sa ispunjenjem nekih rokova ili strepite da bi neko mogao da vas na bilo koji način ugrozi vaše interese. Ne uzimajte kredite bez preke potrebe.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Inostranstvo je veoma naglašeno danas u vašem horoskopu. Imate potrebu za dobrom komunikacijom sa osobama koje žive u inostranstvu ili želite da sklopite posao koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju i dobru zaradu. Potrebno je da upostavite dobru saradnju sa Škorpijom i Jarcem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Preterano se iscrpljujete razmišljanjima o nečemu što bi moglo da se dogodi ali pothranjujete svoje strahove da se ne biste suočili sa realnošću. Trebalo bi da se maksimalno angažujete na poslu koji vam donosi i novac i satisfakciju i da se previše ne bavite onim što se desilo u prošlosti.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Prenaglašeno astrološko polje karijere čini vas izuzetno ambicioznim ali se mnogi poslovi mogu komplikovati ili će vam biti potrebna dodatna energija i vreme da biste sve završili. Saradnja sa Škorpijom, Jarcem i Rakom postaje za vas veoma naporna.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još