JOŠ JEDNA U NIZU: Frajle dobile nagradu za najprodavaniji album

Veselo je bilo na dobijanju zlatnog CD-a, čestitke su stizale sa svih strana.

„Čast nam je što su Frajle sa nama. One su najbolje i gde će drugo nego kod najbolji”, kratko je rekao Radmilo Cvijović, direktor PGP RTSa.

Dobroj atmosferi doprinele su i Nataša Kovačević, za čiju Fondaciju se odvaja deo od prodatih diskova, kao i Lena Kovačević.

“Od sveg srca želim da se zahvalim Frajlama, jer su pored svih obaveza razmišljale da urade nešto humano i pruže podršku i mojoj Fondaciji, koja pomaže sportistima. Danas dve devojčice iz Novog Sada i Vršca mogu da treniraju sa novom opremom, a nabavili smo i Ani Jovović, prvakinji u plivanju, protezu. Hvala im što imaju velikog udela u tome”, nasmejano je rekla Nataša Kovačević.

(old_image)

Frajle su bile veoma raspoložene.

Svaki put kad smišljate nešto novo morate da budete još kreativniji, još inovativniji i uvek pomalo drugačiji da biste napravili taj važan korak cilju, a to je da se naša muzika i pesme koje stvaramo što pre prihvate i da traju. Drago nam je što u svemu tome imamo odličan tim sa dobrom energijom koji doprinosi da pred publikom budemo samo bolje i što smo i za treći album imale PGP RTS kao pravog partnera u svemu tome”, rekle su Frajle na dodeli nagrada.

 

Pogledajte još