DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MART: Blizanci dobijaju nove poslovne mogućnosti, Vodolije danas nervozne

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Prilično ste nervozni jer se mnogo toga odvija suprotno od očekivanog. Nemate razloga da budete razočarani ali biste mogli biti ljuti na nekog ko vam nije učinio uslugu koju je obećao. Ne bi trebalo da pogoršate odnos sa jednim Rakom ili nekom Škorpijom.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Pravite velike planove u vezi sa privatnim biznis, najverovatnije da se radi o stranoj firmi u okviru koje možete doći do dobre zarade. Pokušajte da ubedite Raka ili Škorpiju koji će vam dati na znanje da su spremni da sa vama uđu u zajednički posao da prihvate vaš predlog.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Merkur u dobrom aspektu sa Saturnom donosi nove mogućnosti na poslovnom planu posebno sa ozbiljnim, starijim saradnicima koji su spremni da vam izađu u susret po pitanju novca ili neke vrste unapređenja ili povećanja prihoda.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Tranzitni Mesec može doneti ozbiljnog saradnika u vaš život koji će želeti da sa vama uđe u poslovnu saradnju na solidnim osnovama. Imate veliko poverenje u Ribe i Škorpiju i trebalo bi da sa njima obnovite saradnju. Jedan Jarac pokušava da vam učini uslugu.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Venera u Ribama i Mesec u Jarcu mogu vas učiniti prilično nezadovoljnim svojim životom i vi ćete okrivljivati druge zbog svega što vam se dešava. Potrudite se da nađete neki rezervni izvor prihoda dok ne rešite svoj status na sadašnjem radnom mestu. Lav i Ovan pokušavaju da vam pomognu na poslu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec u Jarcu vam ne odgovara a to se dešava jednom mesečno kada se približava Plutonu. Imate pomoć od Sunca i Merkura iz Ovna koji podstiču kod vas potrebu za dobrom komunikacijo i koji vas čine spremnim da uđete u nove poslove koji bi mogli biti isplativi.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Osećate se usamljenim u svojoj potrebi da rešite probleme na prilično konzervativan način i verovatno ćete imati konflikt sa članovima porodice ili u okviru vaše privatne firme. Neko će vas pozvati sa željom da obnovite saradnju, moguće da se radi o jednom Ovnu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Dan nije povoljan za nesigurne predstavnike znaka koji nisu načisto šta žele ali je povoljan za one koji su spremni da uđu u ozbiljan dugoročan posao sa jednim Jarcem, Rakom ili Bikom. Ribe se mogu ponašati kao posrednici u poslu koji zahteva mnogo upornosti i dobro poznavanje stranih jezika. Moguća je vest o novcu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Ne dozvoljavate nikome da utiče na vas ali ipak ste spremni da poslušate one koji žele da vam daju korisne savete. Imate način da rešite problem u vezi sa novcem ako budete dovoljno uporni da saznate sve što je potrebno a odnosi se na zajedničku saradnju sa Rakom ili Škorpijom.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Mesec u vašem znaku uz Pluton može delovati na vas stimulativno ako znate šta hoćete ali vam može s druge strane doneti i dosta problema ako niste rešili pitanje fiinansija. Pokušajte da se prilagodite uslovima koje vam postavljaju Rak, Bik i Vaga. Imate mogućnost da dođete do boljih prihoda.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Danas možete biti nervozni i nestrpljivi kada je u pitanju odnos sa nekim ko je ambiciozniji od vas. Imate mogućnost nalaženja rešenja uz pomoć nekog na koga inače niste računali. Mnoge interesantne novosti možete čuti što vam može dati nadu da ćete rešiti pitanje svog statusa na poslu.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Trudite se da nađete najbolje rešenje za nastavak saradne sa Vagom ili Devicom. Imate brojne ideje kako i trebalo unaprediti poslovanje ali ne želite da budete nametljivi. Pokušajate da ubedite Bika da vas podrži u vezi sa vašim idejama kada je u pitanju posao sa strancima. Dobijate poziv da se sretnete sa Lavom.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još