MARIJA OPTUŽILA CECU DA JE ALJKAVUŠA: Ne kupaš se, smrdiš i bacaš uloške svuda

Ceca Jovanović tokom je Igre suđenja doživela niz uvreda – farmeri su je nazvali aljkavušom i optužili su je da smrdi i da se ne kupa, a najglasnija u svojim optužbama bila je Marija Mijanović.

Naime, Ceca je tužila Mariju Mijanović zbog toga što je za nju rekla da smrdi.

“Istina je da se ne kupaš, kupaš se na svakih pet-šest dana. Bacaš uloške svuda. Nikada nisi oprala svoj donji veš i stalno nosiš iste helanke”, vikala je Marija.

“Ceco, osećaš se. Moraš da povedeš malo više računa”, rekla joj je Vesna Zmijanac.

Većina farmera bila je saglasna sa Marijinim tvrdnjama, pa su naveli da se ne kupa, leže u krevet obuvena i u istoj garderobi u kojoj je bila tokom celog dana, baca uloške na mesta koja za to nisu predviđena, a Ceca je pokušala da se odbrani.

“Osobe sa kojima nemam dodirnih tačaka pričaju ovakve stvari, a svi sa kojima se družim rekli su da ne smrdim. Ja se sa Marijom ne družim niti mi je u blizini, pa nije mogla da me oseti. Kada je reč o mojim stvarima, priznajem da je tamo krš, ali meni to kod kuće sređuje kućna pomoćnica”, pohvalila se Ceca.

Pošto je povukla tužbu i nije htela da sasluša Marijinu završnu reč, pevačica grupe “Fanky G” je pobesnela. Ona ju je, najpre, ispolivala vodom, da bi je zatim gađala flašicom.

“Štroko jedna! Vidi kakva si, na šta ličiš… Smrdiš! Fuj”, urlala je Marija.

Izvor: Svet.rs
Foto: Printscreen

Pogledajte još