KORAK DO SAVRŠENOG SEKSA: Evo šta će dovesti do obostranog zadovoljstva

Razlog za ovo možda leži u mladosti, kada je samozadovoljavanje bilo nešto što smo morali da krijemo. Međutim, istina je da pravljenje zvukova tokom seksa čini nešto magično. U slučaju da te zvuke počnemo da proizvodimo i pre nego što se stvari zahuktaju, obostrano uživanje je zagarantovano.

Kada dozvolimo zvuku da uđe u naš život, senzualno zadovoljstvo se širi celim telom. Ono se budi i pojačava naše seksualno uzbuđenje.

1. Eksperimentišite sa zvucima čak i pre nego što počnete da se osećate napaljeno. Probajte sa režanjem, predenjem ili bilo kojim drugim zvukom koji vam se čini seksi. Probajte da dozvolite zvuku da postane početak seksualnog uživanja, a ne samo njegov sporedni proizvod.

2. Pokušajte da vidite da li dodavanje orgazmičkih zvukova uzbuđuje vašeg partnera. Kladimo se da će poludeti od sreće. Seksi zvuci mogu dodatno da ohrabre partnera. U isto vreme navijate za njih i uzbuđujete ih. Seksi zvuci su seksi, a kada pravimo srećne seksi zvuke tokom seksa, to partneru stavlja do znanja da uživamo u njegovom dodiru i veštini.

3. Seksi zvuci pomažu nam da izađemo iz glave i prepustimo se telesnom zadovoljstvu. Oni umiruju naš um i prestajemo da razmišljamo. U seksu su ključna osećanja, a seksi zvuci nam pomažu da ostanemo u trenutku erotske povezanosti.

4. Pokušajte da vežbate sa seksi zvucima kada se samozadovoljavate. Vidite kakav je osećaj i koliko celo iskustvo može biti seksi i bez partnera. Pratite kako koji zvuk povećava vaše seksualno zadovoljstvo. Nemojte se plašiti da se opustite. U pitanju je istraživanje vašeg zadovoljstva.

Izvor: Ženski kutak
Foto: Pixabay.com

Pogledajte još