NE ŽELIM VIŠE DA ŽIVIM: Novosađanka u oproštajnim pismima objasnila razloge samoubistva

Slobodanka Milinković (26) iz Novog Sada izvršila je juče samoubistvo skokom sa zgrade u Kisačkoj ulici, u kojoj je živela kao podstanar. Kako saznajemo, ona je skočila sa iscepanim stranicama Svetog pisma u ruci.

Kako se pretpostavlja, ona je, s obzirom na to da je živela na potkrovlju, gde nema terase, izašla kroz prozor na krov zgrade i odatle skočila. Pala je između bandere i drveta. Pored nje je bilo Sveto pismo, koje je držala u ruci dok je skakala, verovatno da bi bila bliža bogu. Kako smo do sada saznali, njen momak je te večeri bio kod nje, ali, iako se čula galama iz stana, po rečima komšija, nije dugo trajala, niti je bila glasna svađa – kaže izvor “Kurira”.

U stanu u kojem je Slobodanka boravila, pre nego što je odlučila da se ubije, policija je pronašla dva pisma. Jedno je ostavila majci, a drugo momku.

I u jednom i u drugom pismu ona objašnjava da joj se sve više smučilo i da ne želi više da živi, da ne vidi ništa lepo ni dobro u svom životu, niti neku perspektivu, da joj je dosta svega. I da je, pored toga što voli i majku i momka, ona rešila da sebi skrati odvratan život i da mora sama sebi da ga oduzme - otkriva izbor ovog dnevnog lista detalje iz oba pisma.

Kako piše “Kurir”, nesrećna devojka bila je poznata policiji kao korisnik droga i emotivno slaba osoba. Inače, nakon završene sudske obdukcije utvrđeno je da na telu nastradale nema tragova nasilja. Ona je prilikom pada polomila kičmu i iskrvarila u grudnom košu.

Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija

Pogledajte još