SEKS BOMBA 80-IH: Kako danas izgleda Brigite Nilsen

Glumica i model Brigite Nilsen bila je jedna od najlepših žena 80-ih. Visoka, dobro građena sa malim strukom i veklikim grudima, brzo je stekla simpatije publike, posebno muškog dela.

Rođena je 15. jula 1963. kao Gite Nilsen u Rederveu u Danskoj. Sa 16 se preselila u Francusku kako bi se bavila modelingom. Sledeći modnu industriju koja se selila iz Francuske u Italiju, Brigite je 1983. prešla da živi u Milano.

To je bila ključni potez u njenom životu. Poznatstvo sa čuvenim filmskim producentom Dinom de Laurentisom otvorilo je vrata industrije pokretnih slika. Dobuila je glavnu ulogu pored Arnolda Švarcenegera u “Crvenoj Sonji” 1985.

Iz Rokija IV” izašla je sa svetskom slavom i statusom gospođa Stalone. Brak je trajao kraće od tri semestra na fakultetu. Razveli su se u julu 1987. iznoseći sočne detalje o njihovom burnom braku. .

Do sredine 90-ih brzo je menjala uloge i partnere. Od 2006. je u braku sa 15 godina mlađim Italijanom Mateom Desijem. To je njoj peti brak.

Kako je poslednjih godina sve ređe dobijala uloge na filmu i televiziji, prtihvatala je pozive producenata različituih rijaliti formata. Bila je učesnica britanskog Velikog brata, a u jednom nemačkom rijalitiju je imala šest plastičnih operacija .

(old_image)

Pogledajte još