GOSSIP GIRL: Dan kada je Srećko zanemoćao

Užasno žurim, na jedno od onih dosadnih porodičnih putovanja pa ću samo da vas izrešetam nekim novim seljobriti apdejtima i odoh da odmorim ove svoje stare kosti, koliko god to bilo nemoguće uz moju kevu.

Svi znate da je ozbiljna kriza na estradi, pa shodno tome ni žene na sa estrade više ne zaradjuju od učestvovanja u rijalitijima i ostalih televizijskih angažmana.

Bas mi je juče jedan kršni đetić, a ja se družim samo sa takvima verujte mi na reč, ispricao kako je naša poznata silikonska lepotica sa fakultetskom diplomom zvacemo je Sisaja, prošle nedelje posetila Primorje naše do juče bratske zemlje kako bi se srela sa velikom seficom poznatom kao Madam. Svi ste čitali gde je bila i šta je radila Madam zadnjih meseci, kao i koga sve opslužuje kakvom robom pa se nećemo vraćati na to.

Ozbiljno je zahlađenje na estradi, moralo se prekinuti i malo popuniti budžet baš ono kao u vremena studiranja, a kako Sisaji širenje nogu ide kao Mesiju fudbal, nije bilo razloga da potraži novi posao kako bi dodatno zaradila, jer tim koji pobedjuje nikada ne treba menjati znate vec. Sisaja je od Madam dobila uputstva gde ce se na primorju sastati sa jednim vrlo uticajnim biznismenom kome bas kao u Koeljovih “Jedanest minuta” treba seansa, slična onoj kao kod psihologa samo ima plus “hepiend”. Ovo je Sisaji došlo kao budali šamar jer od okončanja studija nije radila u struci, a sad je imala prostora da sprovede naučeno u klupi plus se malo opusti za soma jura.

Dok je Sisaja ugovarala se seansu u zemlji stijenja i kamenja, naša Prva Diva u prestonici se suočavala sa ozbiljnim problemom od kog je dobijala sede. Naime, ona već dugo sedi u stolici jedne popularne televizijske emisije, u veoma bliskoj budućnosti neće više biti u stolici jer ne može da podnese da je rejting emisije u kojoj je ona inventar već dve godine sa onim matorim sto neće da prizna sina, bude ispod nivoa sobne temperature i koeficijenta inteligencije Mimi Oro Zajedno. Prvu Divu dodatno frustrira i to što u šou preko puta na veoma sličnoj stolici, sedi njena ljuta rivalka koja se može pohvaliti samo betonskim desetkama kada je u pitanju rejting emisije u kojoj ona žirira.

U isto vreme negde tamo tamo daleko na drugom kraju sveta, gde je vremenska razlika šest do osam sati drugačija od Srbistana živi Sisajina najveća rivalka ikada; Skamija, ona što je nedavno pobedila na ružicanstvenom seoskom imanju a morala je da izmisli svoju veridbu jer je opet ostala bez Zverke. Moji izvori kažu da joj je zverku otela dobrodrzeca butikašica iz glavnog grada Vojvodine zvaćemo je Merijen. Navodno su Zverka i Merijen počeli da se praše dok je ona bila na imanju, pa je zverka Sisajinoj rivalki dao nogu nebitno što je Merijenin rodni list daleko žući. Naravno, mlada dama nije ništa htela prepuštati slučaju, pa je brze bolje skupila svoje ejdzendem krpice sa rasprodaje zaradjene na aparatima preko bare i pobegla glavom bez obzira pod opravadanjem da joj je vreme za udaju.

Eh, da umalo da zaboravim – naša poznata pevačica, zvaćemo je Gospodja Ministarka ima novog zagondžiju. I ako po svim novinama priča kako je gospodin sa ozbiljne funkcije njena najveća ljubav i da im njegova još uvek po svim papirima zakonita žena ne kvari jedva dockanih pet minuta sreće, Gospodin Ministar, dal zbog krštenice ili zbog masne hrane koja se troši na feštama gde se skupljaju on i njemu slični – “ne može”! Gospodja Ministarka nije mnogo kidala nerve zbog toga nego je brzo pronašla zamenu i to u kolegi iz svoje branše kod kog je zaposlena na jednom muzičkom projektu. Priča se da nije jedina koja trenira kod njega, i da mnoge pevačice svraćaju kod njega navodno jer ima najveći alat na esatrdi, nisam probavala pa ne znam, dakle ovo je samo priča upućenih.

Sećate li se Srećka? Kako – kog Srećka? Pa onog zbog kojeg se pre par godina potukoše mnoge srpske i crnogorske pevaljke, kvazi-manekenke i ostali bašibozluci. Baš taj – rodom iz krajeva gde se pravi najbolja ljimunada!

Elem, nije se već dugo čulo o njemu kad – zove me drugarica iz Istre, kaže – ceo Poreč bruji – Srećko, da prostite “zanemoć'o”. Veli, neka klinka, jedva punoletna, ide okolo i gorke suze roni kako kod Sreleta ima i para i kocke i krpica – ali “onih stvari” ni za leka. Sad, jesu li ga ove naše srpsko-crnogorske aspide toliko izmuzle da u njemu ni atoma energije ostalo nije ili je zanemoćao od kocke i viskija, ostaje nam da nagađamo, tek – izgleda da nije slučajno što ga nema u ovim krajevima poznatim po “zahtevnim” snajkama!

Pošto je svako naše druženje jako veselo, a ja se spremam na put, red bi bio da ovo druženje završimo sa muzikom, pa ću za ovaj put sa vama podeliti i to da jedan jako popularan muzičko-autorski par kod kog pesma košta kao jedne cipele Viktorije Bekam, uživa u romansi koja se spontano dogodila dok su stvarali nove antitalentovane treš ikone ovog našeg muzičkog neba. Naime, mladi i talentovani kompozitor niskog rasta i velike dioptrije, zvaćemo ga Dabor – već duže vreme u pauzama izmedju snimanja održava svoju kompanjonku, poznatu kao Baba, koja se uopšte ne buni a inače sa Prvom Divom sedi u jednoj od stolica one emisje koju ova uskoro napušta.

Moji izvori su mi dodali i to da zbog novonastale situacije niko više ne može da dodje u kontakt sa mlađanim kompozitorom, jer ga je šefica ozbiljno stegla i uslovila da apsolutno sve lake note pokradene u Turskoj, Bugarskoj, Grckoj i Teheranu moraju pakovati zajedno.

Eto, otisla sam raspisala sam se pobeći će mi avion a za drugi para nemam. Jer nit znam da pravim pesme, nit me neko održava!

Xo xo Xo

Vaša GG

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.