NISAM MOGAO DA SKLONIM POGLED S NJENIH GRUDI: A ona mi je ćerka

Ima 18 godina i u njeno vaspitanje sam se mešao samo onda kad je supruga tražila savet ili pomoć. Počela je oskudno da se oblači. Tako sam i primetio da ima fantastično telo. Duge noge, čvrsta guza, velike grudi. Prekoravao sam sebe što obraćam pažnju na nju. Ali dobijao sam nadražaj. Mislio sam da klinke ne mogu da me više privuku. Verovao sam da sam sa 44 godine matorac.

Polako sam se navikavao na situaciju u kući. Prošlog petka sam gledao TV kad je otišla da se tušira. Ostavila je otvorena vrata u kupatilu tako sam mogao da je vidim u ogledalu. Tek tada sam shvatio kako je zgodna. Pravio sam se lud, nezaintersovan. Na povratku iz kupatila stala je pored televizora. Oko sebe je imala samo peškir. Sklanjao sam pogled u stranu. Zapitkivala me je o emisiji koju gledam. Sela je u fotelju i prekrstila noge. Rekao sam joj da ode u sobu da se presvuče. Nije me poslušala. Došla je do mene da mi slika šake. “Imaš mnogo lepe ruke. Zašto ih ne slikaš”, pitala me je. U tom trenutku joj je pao peškir. Nisam mogao da sklonim pogled s njenih sisa. “Sviđaju ti se”, provocirala me je. Zamolio sam je da ode u svoju sobu. Rekla je da neće. Izašao sam ja.

Otišao sam u kafić blizu naše zgrade i sačekao da dođe supruga kući iz provoda s prijateljicama. Ništa nisam rekao ženi. Ne znam ni šta bi joj rekao. Ćerka mi se samo smeška.

Pogledajte još